Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
'GOZBA' ZA MRTVE

Hranu za bogataše čuvali u mrtvačnici

Oko 175 kilograma krijumčarenoga kavijara pronađeno je među truplima u mrtvačnici u jednoj bolnici u Sankt Peterburgu, objavila je u četvrtak policija drugog po veličini ruskoga grada.

Image
Foto: Photos/Ilustracija
M.L./Hina/ 29.12.2011. u 18:27
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

"Kavijar je bio uskladišten u mrtvačnici gradske bolnice", rekao  glasnogovornik policije Vjačeslav Stepčenko. Bio je pohranjen u velikim metalnim kutijama na kojima je pisalo "Zračna sigurnost. Obavljena inspekcija". Vjeruje se da 175 kilograma crvenoga i crnog kavijara potječe od ugroženih vrsta ribe.

Policija je izvijestila da su kutije s kavijarom pronađene pokraj lijesova s truplima, a uhićen je jedan poslovni čovjek i zaposlenik u mrtvačnici. Poslovni čovjek je rekao kako je dio mrtvačnice unajmio za svoje pogrebno poduzeće. Policiji je također rekao da je pronađeni kavijar bio za privatnu uporabu tijekom novogodišnjih praznika.

Tako velika količina kavijara na tržištu bi stajala pravo bogatstvo, a većina trgovine kavijarom u Rusiji zbiva se na crnome tržištu. Policija namjerava ispitati i glavnoga sanitarnog inspektora bolnice te utvrditi podrijetlo kavijara.

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
PROFESORICA I PJEVAČICA

Godine braka ne broji! Vesna Pisarović o suprugu i povratku u Zagreb

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba