Ostalo

HRVATI POLUDJELI ZA IRENOM! Još uvijek zakonita supruga Marka Pecotića postala je prava zvijezda Instagrama

Još uvijek zakonita supruga Marka Pecotića, Irena Pecotić nakon priče o razvodu postala je prava zvijezda društvenih mreža

T.M.
21.10.2022 16:30

Farmaceutkinja Irena Pecotić , preko noći, ni kriva ni dužna, postala je glavna tema jutarnjeg trača! Njezin suprug, glazbenik Marko Pecotić u utorak je priznao kako se razvodi nakon 17 godina braka, a ravnost je razbjesnio izjavom da dugogodišnju suprugu ostavlja zbog druge žene. Ubrzo je otkrio i da je njegova nova izabranica Splićanka Silvia Dvornik, a nakon sporne objave, Hrvatska se podijelila na dva tima - oni koji podržavaju iskrenost splitskog glazbenika i oni koji su na strani njegove još uvijek zakonite supruge.

Naravno, mnogo više podrške stiže na račun Irene, ako je vjerovati komentarima na društvenim mrežama, nikoga ne iznenađuje što joj broj pretplatnika iz dana u dan raste. I dok Marko i Silvia na sve načine pokušavaju izbjeći bilo kakav kontakt s virtualnim svijetom pa su čak i izbrisali društvene mreže - pratitelji na Instagram profilu zgodne farmaceutkinje rapidno rastu.

Prije ove, kako mnogi kažu, turbulentne ljubavne drame, Irena je imala oko pet tisuća pratitelje, a sada, samo nekoliko dana nakon može se pohvaliti brojkom od osam tisuća sljedbenika. Također, mnogi joj komentiraju fotografije te je ohrabruju jer u ovim, teškim trenutcima, kako kažu, mora biti jaka.