Play ponuda
Play ponuda
JE LI VELIČINA VAŽNA

Hrvati su najobdareniji ljubavnici u Europi?

Sa svakim novim istraživanjem, ponovno se postavlja isto staro pitanje - je li i u kojoj je mjeri veličina važna! Muškarci s ovih prostora vole se hvaliti kako su među najmaštovitijima i najobdarenijima u svijetu! No, statistika je neumoljiva - cijela regija spada negdje u zlatnu sredinu!

Z.H./Hina/ 19.2.2013. u 18:20
Play ponuda

Dilema veća čak i od one o kokoši i jajetu - tko u bivšoj državi barata najvećim alatkama? Kojoj god naciji, od Vardara pa do Triglava postavite to pitanje dobit ćete identične odgovore.

Nema sumnje, ovaj brdoviti Balkan Bog nije obdario materijalnim bogatstvima, ali zato ljubavničkog ima na izvoz.  

I mi i Srbi ipak smo daleko od natprosječnih. Naime, prema posljednjim istraživanjima, i naši i njihovi muškići smjestili su se između impozantnih mađarskih 16 i pol i sramotnih rumunjskih od niti 13 centimetara. 14,77 cm mi, milimetar više Srbi. Informacija o kojoj su vlasnici spomenutih primjeraka pričali danima. Žene ne, jer što nama znači milimetar kad ni centimetar još nismo pošteno usvojile. 

Teorija bezbroj, istina samo jedna - nismo mi ni najveći ni najbolji ljubavnici, a bome niti ekstremni tehničari - mi smo jednostavno najbolji jedino u uvjeravanju da smo najbolji. No istina kad-tad izađe na vidjelo jer u laži, u ovom slučaju, nisu noge te koje su kratke.

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
skandali su iza nje

Napokon pronašla sreću: bivša pjevačica ET-ja se udala

Play ponuda

Više s weba