Ostalo

Hrvatska Adele gradi novu karijeru: Luce sada peče nokte

Luce se snalazi na svim poljima, a posebno na glazbenom!

RTL Exkluziv
29.11.2020 18:31

Luciju Čustić Luce znamo kao talentiranu kantautoricu, a zbog snažnog glasa nazivaju je i hrvatskom Adele. No iza emotivnih balada krije se vedra 33-godišnjakinja koja kada ne stvara glazbu, peče nokte.

"Pa dođeš u kuhinju, otvoriš pećnicu, šalim se. Kaže se peći zato što se lak doslovno stavlja u malu lampicu koji se drži minutu dvije ovisno o tipu lampe dok se lak ne stvrdne. Svirki nema tako da mi je to neka potencijalna opcija B, za sad kao što sam rekla, mama, sestra, frendice, ali plan je zašto ne, zašto se uz glazbu ne bi bavila i ovime?"

Luce se snalazi na svim poljima, a posebno na glazbenom! Ovih je dana objavila novi spot za pjesmu "Svaki put".

"Zapravo je dosta veliki odmak naspram mojih odnosa prije koje su bile kao što svi znamo onako malo više baladnog tipa, ja ih od milja zovem melankolija u boji, tako da ovo je ipak jedan malo življi ritam i malo je brža pjesma, nije toliko kmečava, više ne plačem toliko kao prije", iskrena je Luce.

Baš zbog te emocije, uspoređivali su je s Adele, no ona sličnost ne vidi. Pa čak ni u tragovima.

"Jedino što sam vidjela što nam je slično je konfekcijski broj, doslovce ništa drugo. Totalno drugi tip vokala, ok, oba dvije smo plakale i pjevale samo balade i to je bila jedina poveznica. Sad je ona smršavila, ja još uvijek nisam, tako da više ni tu nemamo poveznice", zaključuje Lucija.