Ostalo

Hrvatska naglo skočila na kladionicama za Eurosong: Mia Dimšić oduševila je nastupom u Izraelu!

U sklopu predeurovozijske turneje natjecatelji nastupaju u 4 grada, a Mijin nastup u Tel Avivu izazvao je lavinu pozitivnih komentara.

RTL.hr
10.04.2022 13:30

Iako se ranije Hrvatskoj nije predviđao najbolji uspjeh na ovogodišnjem Eurosongu u Torinu, pjesma hrvatske predstavnice preko noći je naglo skočila na kladionicama.

Naime, Mia Dimšić prije tri dana u okviru predeurovizijske turneje nastupila je u Izraelu, a nakon tog nastupa na kladionicama se popela za čak sedam mjesta. Tako Hrvatska sada više nije na 33., već je na 26. mjestu.

Još jedan dokaz da se Mijin nastup u Tel Avivu jako svidio europskoj publici su i brojni pozitivni komentari na njezin nastup i pjesmu koji se nižu na YouTube snimci.

Za prikaz nam je potreban tvoj pristanak za umetanje sadržaja s društvenih mreža i trećih pružatelja usluga.

Novim skokom na kladionicama povećale su se i šanse da Mia Dimšić uđe u finale Eurosonga. Trenutno je na kladionicama za prvo polufinale na 11. mjestu i malo joj fali da se plasira u prvih 10 koji će nastupiti u velikom finalu.

Podsjetimo, Mia je prije nekoliko dana predstavila i spot za Guilty Pleasure koji je sniman u njezinom rodnom Osijeku. Snimila je spotove za verziju na hrvatskom, kao i na engleskom jeziku.

"Baš sam ponosna na Osijek, nedavno je tamo održan i Porin. Imala sam neka snimanja za Eurosong u Osijeku. Baš mi je drago da ovaj spot ide u Europu", rekla je Mia povodom objave spota.