Play ponuda
Play ponuda
Veliki skok

Hrvatska naglo skočila na kladionicama za Eurosong: Mia Dimšić oduševila je nastupom u Izraelu!

U sklopu predeurovozijske turneje natjecatelji nastupaju u 4 grada, a Mijin nastup u Tel Avivu izazvao je lavinu pozitivnih komentara.

Image
Foto: Nel Pavletic/PIXSELL
RTL.HR/ 10.4.2022. u 13:30
Play ponuda

Iako se ranije Hrvatskoj nije predviđao najbolji uspjeh na ovogodišnjem Eurosongu u Torinu, pjesma hrvatske predstavnice preko noći je naglo skočila na kladionicama.  

Naime, Mia Dimšić prije tri dana u okviru predeurovizijske turneje nastupila je u Izraelu, a nakon tog nastupa na kladionicama se popela za čak sedam mjesta. Tako Hrvatska sada više nije na 33., već je na 26. mjestu.  

Još jedan dokaz da se Mijin nastup u Tel Avivu jako svidio europskoj publici su i brojni pozitivni komentari na njezin nastup i pjesmu koji se nižu na YouTube snimci.

Novim skokom na kladionicama povećale su se i šanse da Mia Dimšić uđe u finale Eurosonga. Trenutno je na kladionicama za prvo polufinale na 11. mjestu i malo joj fali da se plasira u prvih 10 koji će nastupiti u velikom finalu. 

Podsjetimo, Mia je prije nekoliko dana predstavila i spot za Guilty Pleasure koji je sniman u njezinom rodnom Osijeku. Snimila je spotove za verziju na hrvatskom, kao i na engleskom jeziku. 

"Baš sam ponosna na Osijek, nedavno je tamo održan i Porin. Imala sam neka snimanja za Eurosong u Osijeku. Baš mi je drago da ovaj spot ide u Europu", rekla je Mia povodom objave spota. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play ponuda
Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
Sjećate se da su bili skupa?

Ljubavna priča Sanje Doležal i Dražena Petrovića trajala je godinu dana, a istu večer kad su se upoznali, ona je upoznala i njegove roditelje

Play ponuda

Više s weba