Ostalo

Hrvatski chefovi kuhaju u Petrinji: Pogledajte što sve čine za one najpogođenije i saznajte kako možete...

Hrvatska je još jednom pokazala veliko srce u teškim vremenima.

RTL
30.12.2020 07:06

Poznati hrvatski chefovi, među kojima je i Mate Janković,pokazali su veliko srce te su jučer satima kuhali za najpogođenije potresom u Petrinji i okolici, a tako će i nastaviti dokle god bude potrebno.

"Dragi naši! Chef kuha doma i Udruga ugostitelja se nalaze u Petrinji! Situacija je ozbiljna i moramo pomoći! Ono što sada trebamo je hrana (meso, kobasice, špek, tjestenine, kruh, konzerve graha, koncentrat rajčice). Treba nam i jednokratnih tanjurića, posuđa, žlica i vilica! Što se tiče pomoći oko kuhanja to ćemo vas naknadno obavijestiti! Hranu možete donijeti u Petrinju Trg Hrvatskih branitelja", stajalo je u njihovoj prvoj objavi u grupi Chef kuha doma na Facebooku , a brzo su se javili i brojni dobrovoljci.

Za prikaz nam je potreban tvoj pristanak za umetanje sadržaja s društvenih mreža i trećih pružatelja usluga.

Ne samo da se skupilo hrane, nego se nudila razna pomoć sa svih strana, čime je Hrvatska još jednom pokazala veliko srce u teškim vremenima.

"Dragi naši, ovo što znamo to i radimo, kuhamo! Za sve žrtve potresa dati ćemo sve od sebe kako bi im pomogli. Ako želite biti dio naše humanitarne akcije, novčane donacije možete uplatiti nabr. računa HR0825030071110003852! Vašom novčanom donacijom pomažete nam da kupimo namirnice pomoću kojih ćemo pomoći onima kojima je ta pomoć danas najpotrebnija. Hvala vam! Vaši chefovi!", stajalo je u drugoj objavi.

Za prikaz nam je potreban tvoj pristanak za umetanje sadržaja s društvenih mreža i trećih pružatelja usluga.

Među posljednjim objava je i fotografija brojnih vrećica s donacijama koje će danas u deset ujutro krenuti iz Zagreba za najpogođeniju Petrinju, a chefovima i svim pomagačima svaka čast!