Play ponuda
Play ponuda
POSLJEDNJA UTAKMICA

Kakva podrška s tribina! Zagrljaj supruge Aleksandre i kćeri Tare izborniku Horvatu pružio utjehu

Rukometni izbornik ne skriva kako mu je obitelj uvijek na prvom mjestu.

Image
Foto: Sanjin Strukić/Pixsell
RTL.HR/ 27.1.2022. u 10:00
Play ponuda

Hrvatski rukometni izbornik Hrvoje Horvat na utakmici između Hrvatske i Nizozemske ponovno je imao hvalevrijednu podršku s tribina. Nakon remiziranja u posljednjoj utakmici naše reprezentacije na Europskom prvenstvu pohrlio je u zagrljaj svojim curama - supruzi Aleksandri i kćeri Tari. Cijela obitelj je pred fotoobjektivom pokazala srce.

Image
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL
Image
Sanjin Strukic/PIXSELL

Izvor: Sanjin Strukić/Pixsell

Dobro raspoloženje vladalo je unatoč svemu, a njegova obitelj kroz ovo prvenstvo bila mu je najveća podrška. Da ih navijački duh i borbenost prati unatoč činjenici da se nismo borili za polufinale i finale, pokazale su s brojnim rekvizitima. Aleksandra je inače odvjetnica za kazneno pravo, a kći Tara je, baš kao i njezina teta, Hrvojeva starija sestra Vanja Horvat, obožavateljica konja i jahanja. U braku sa suprugom je 12 godina, a osim kćeri Tare imaju i sina Bornu, koji je kao i otac odabrao rukomet.

“Nezamislivo mi je kad netko kaže da zbog posla i karijere nije imao vremena za djecu. Meni i supruzi Tara i Borna su na prvom mjestu, jer izgubljeno vrijeme nemoguće je nadoknaditi, a djeca tako brzo rastu”, rekao je prije godinu dana Hrvoje Horvat za Gloriju. Obitelj trenutačno živi u Zagrebu.

Image
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL
Image
Sanjin Strukic/PIXSELL

Izvor: Sanjin Strukić/Pixsell

Ovo prvenstvo za mladog izbornika je bilo iznimno teško. Reprezentacije se pomladila, uveli su neka nova imena koja bi trebala nositi hrvatsku reprentaciju u sljedećim godinama, a ekipa se ove godine suočavala i sa zarazom koronavirusa zbog čega su neki igrači nažalost otpali.

“Svi koji su ovako uletavali su veliki heroji, pomogli su nam u nemogućim trenutcima, vidite i sami da je Lučin dobro iskoristio minutažu i Srna i Jelinić. Martinović je sjajno unaprijedio obranu i na dobrom smo putu”, komentirao je za RTL mlade igrače izbornik Hrvoje Horvat. Hrvatska je s ovim rezultatom, nažalost, ostala bez direktnog plasmana na Svjetsko prvenstvo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play ponuda
Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
slavni glumac

Enis Bešlagić u društvu kćeri i supruge koje ne viđamo često: Asja više nije malena, a s Ninom ima poseban odnos

Play ponuda

Više s weba