Play ponuda
Play ponuda
ODRŽANA I PRESS KONFERENCIJA

I Cypress Hill na INmusicu

Organizator festivala Zoran Marić upozorio je na nedostatak financijske potpore grada Zagreba te istaknuo primjer Novog Sada koji Exit pomaže s oko pola milijuna eura.

Image

PXL Cypress Hill PXL Cypress Hill

V.H./ 9.3.2011. u 16:19
Play ponuda

Hip-hop Cypress Hill velikani najnovije su pojačanje T-Mobile INmusic festivala koje je u srijedu potvrđeno na konferenciji za novinare.

Nakon višegodišnje stanke, bend se prošle godine vratio s dugoočekivanim, osmim studijskim albumom "Rise up", na kojem su gostovali brojni poznati glazbenici.

Njihovi nastupi uživo predstavljaju razoran spoj rapa i alternativnog rocka, što u prijevodu znači kako u njima mogu uživati i oni kojima hip-hop ne spada u omiljene glazbene žanrove.

Što se ostalih novosti tiče, objavljen je natječaj za mlade bendove čiji će pobjednici zajedno s velikim glazbenim zvijezdama nastupiti na festivalu, Potrebno je poslati vlastiti videospot za koji će se moći glasovati na novopokrenutom TV-kanalu festivala.

Organizator festivala Zoran Marić upozorio je na nedostatak financijske potpore grada Zagreba te istaknuo primjer Novog Sada koji Exit pomaže s oko pola milijuna eura.

Treba spomenuti i da će ove godine kamp biti otvoren šest dana te da će se posjetiteljima istog ponovno nuditi brojni sadržaji i pogodnosti poput izleta i bežičnog interneta.

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
VIDEOINTERVJU ZA RTL.HR

Iva Jerković u redateljskom prvijencu Ksenije Marinković želi na estradu: 'Imala sam inspiraciju s naše scene'

Play ponuda

Više s weba