Ostalo

I Hrvatska ima psa koji zna voziti!

Sigurno ste proteklog tjedna pratili senzacionalne snimke s Novog Zelanda u kojima se vidi da su psi naučili voziti auto. E, pa oni su za hrvatsku vozačicu, njemačku dogu Saabor, obični amateri. Ona vozi i duže i bolje. Ali ne samo to, ona je i nagrađivana filmska zvijezda o kojoj ćete više doznati u prilogu.

RTL
17.12.2012 18:18

Tipičan prizor na cesti izvan Slavonskog Broda. Nemojte se čuditi što njemačka doga Saabor vozi, već pripazite kako vi vozite jer ovaj pas ne voli spore vozače.

Hrvoje sa suprugom uzgaja pse i tvrdi kako su oni, a osobito ove velike doge, dobronamjerne i često osjećajne životinje. Njegove su i rođene da budu zvijezde.

Nakon pokusa uspjela je pobjeći iz laboratorija. Skrila se u šumu gdje je osnovala obitelj. Ali ima kombinirane gene, pa je stvorila novu rasu. Lokalno stanovništvo ih se nasmrt boji i kreću u lov do istrebljenja. Ovaj je scenarij bio dostojan Zlatne motorke ili prve nagrade na Trash film festivalu na kojem je pomeo konkurenciju, a Saabor se prvi put okušala u vožnji.

Sve one njuške iz Novog Zelanda koje su se proteklog tjedna smješkale s vozačkog sjedala, a koje su preplavile svjetske medije jer su naučile voziti, zapravo su prema Saabor šarlatani i pozeri.

Jer ovo je rezultat samo teške dresure. Saabor duže i bez prisile vozi, a ne hvali se toliko. Samo treba izbjegavati policiju. Jer ako su globili biciklista koji usred dana nema svjetlo, teško da će ovoj njušci oprostiti.