Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
odlično se snašao

I Jole je dokazao da 'Nikad nije kasno': pjevač postao voditelj novog RTL-ovog reality showa

Tri princeze Joška Čagalja Jole od ove nedjelje pratit će tatu u sasvim novoj životnoj ulozi. Popularni je pjevač, naime, postao voditelj RTL-ova showa "Nikad nije kasno"

Maja Oštro/ 27.1.2017. u 18:27
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Jole ima novo radno mjesto! Dan novopečenog voditelja showa 'Nikad nije kasno' počinje u šminki. Naravno, uz obilje šale i veselja! 

Ne smetaju Joli mali beauty tretmani. Sve to ide u rok službe. A i bože moj, voditelj mora biti cakung pakung!

"Obično se to svede na to kad su kamere u pitanju neka snimanja, tipa festivali, emisije, inače je privatno ne koristim pa ni kremu za lice", otkriva Jole.

Na snimanju ga često zna nazvati i supruga, no Jole kao uzoran suprug sve odradi sa smiješkom na licu, a zatim - pravac u backstage.

Kandidatima je i voditelj i rame za plakanje i dežurni psiholog. Sad kad ih je opustio, prolazi posljednje pripreme oko teksta i scenarija. 

Voditeljska uloga stvarno mu je sjela kao naručena. Može biti svoj, profesionalan, a pritom se i dobro  zabavlja. Kada je dobio poziv za voditeljski angažman - nije ni sekunde dvojio!

Život mu je donio novi profesionalni izazov, u kojem Jole pliva kao riba u vodi! Njegove voditeljske peripetije - gledajte svake nedjelje u 20 sati, u showu 'Nikad nije kasno'! 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više detalja pogledajte u prilogu. 

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
i njoj se raspala veza

LJUBAVNI ŽIVOT SILVIJE DVORNIK! Njezina majka filmskog je kritičara krajem rujna još uvijek zvala zetom!

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba