Ostalo

I Jole je dokazao da 'Nikad nije kasno': pjevač postao voditelj novog RTL-ovog reality showa

Tri princeze Joška Čagalja Jole od ove nedjelje pratit će tatu u sasvim novoj životnoj ulozi. Popularni je pjevač, naime, postao voditelj RTL-ova showa "Nikad nije kasno"

Maja Oštro
27.01.2017 18:27

Jole ima novoradno mjesto! Dan novopečenog voditelja showa 'Nikad nije kasno'počinje u šminki.Naravno, uz obilje šale i veselja!

Ne smetaju Joli mali beautytretmani. Sve to ide u rok službe. A i bože moj, voditelj mora biti cakung pakung!

"Običnose to svede na to kad su kamere u pitanju neka snimanja, tipa festivali, emisije, inače je privatno ne koristim pa ni kremu za lice",otkriva Jole.

Na snimanju ga često zna nazvati i supruga, no Jole kao uzoran suprug sve odradi sa smiješkom na licu, a zatim - pravac u backstage.

Kandidatima je i voditelj i rame za plakanje i dežurni psiholog. Sad kad ih je opustio, prolazi posljednje pripreme oko teksta i scenarija.

Voditeljska uloga stvarno mu je sjela kao naručena. Može biti svoj, profesionalan, a pritom se i dobro zabavlja. Kada je dobio poziv za voditeljski angažman - nije ni sekunde dvojio!

Život mu je donio novi profesionalni izazov, u kojem Jole pliva kao riba u vodi! Njegove voditeljske peripetije - gledajte svake nedjelje u 20 sati, u showu 'Nikad nije kasno'!

Više detalja pogledajte u prilogu.