Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
ANTUN TUN

I pizza i prasica

Jedan portugalski kuhar pravi pizzu u kojoj umjesto tijesta kao podlogu koristi pečeno prase.

shimmer fallback
P.P./ 15.12.2009. u 16:51
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Portugalski kuhar Pedro Pesavneto pravi jedinstvenu pizzu na svijetu. On umjesto tijesta kao podlogu koristi - prase!

Njegovo jelo se zove Porco pizza i jednostavno je za pripremu. Prase se najprije ispeče (ali ne do kraja), a onda se prereže na pola.

Tada dolaze na red dodaci uobičajeni za pizzu -  umak od rajčice, skuta, sir, grašak, kukuruz, piletina, kobasice, paprika i svježa rajčica.

Nakon što se prase pokrije kao prava pizza, ponovno ga se stavlja u pećnicu i peče do kraja.

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
POKAZALA ČARI NA ČIOVU

EKSKLUZIVNI VIDEO: Vlatkica u toplesu i ilegali

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba