Play ponuda
Play ponuda
torta za novi početak

I razvod braka ima svoju svijetlu stranu!

Iako se broj razvoda u Hrvatskoj izjednačio s brojem vjenčanja, nova istraživanja pokazuju da taj najstresniji događaj u životu i ne mora biti baš tako stresan. Grupe podrške pa čak i torte posvećene upravo rastavi braka otvaraju jednu novu priču, u kojoj rastavljene strane umjesto žaljenja slave novo poglavlje života.

RTL/ 17.10.2013. u 18:20
Play ponuda

Udruga "Plus minus četrdeset" odlučno tvrdi - razvod nije kraj svijeta! Njihov član Dubravko to je osjetio na vlastitoj koži.

Dubravko i Ljiljana nisu potrošili mnogo maramica jer su brzo nakon razvoda upoznali ekipu s kojom tulumare triput na tjedan. To im je, kažu, pomoglo da napokon zaborave na propali brak i okrenu se životu ispred sebe.

Svi se razvedeni slažu da je razvod bolan. Međutim, tuga se vrlo brzo može zamijeniti osjećajem olakšanja. Ali samo u dobrom društvu!

Agentica za nekretnine Mirjana živi u Austriji, zemlji u kojoj gotovo svaki drugi brak završi razvodom. I ona je dio te statistike pa zbog toga nikada ne propušta bečki Sajam razvoda.

Na sajmu se redovito predstavljaju agencije koje organiziraju tzv. tulume povodom razvoda. Cilj je proslaviti kraj lošega i početak sretnijeg života. Hrana, piće, dekoracija  - sve je posvećeno novostečenoj slobodi.

Ako na proslavi ne pronađete novog partnera, možete sklopiti ugovor s agencijom za sklapanje poznanstva i iskušati spojeve na slijepo.

A da i Hrvati vole slaviti razvode, dokazuje slastičarnica koja posljednje tri godine prima posebne narudžbe. Tatjana je prva na hrvatsko tržište izbacila novi proizvod - torte za razvod braka.

Na tortama je do sada izredala bezbroj slatkih figurica u gorkim situacijama.

Prema veličini naručenih torti, Tatjana zaključuje da su proslave razvoda u Hrvatskoj još uvijek skromne i u najužem krugu prijatelja.

Tatjana se do sada napekla torti s motivima svađa, preljuba i ljubomore. Nema te nepremostive razlike koja se ne može ilustrirati šećernom pastom i kojoj se ne može nazdraviti na nekom brakorazvodnom tulumu. 
Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
PRVI DIO

'Kobni' seks, kućni uradak, zalijevanje šampanjcem: Najveći skandali koji su potresli hrvatsku scenu

Play ponuda

Više s weba