Ostalo

I sama je žrtva: Izabel Kovačić jednom fotografijom otkrila što misli o Balkancima i njihovom zadiranju u...

Suprugu nogometaša Matea Kovačića, Izabel, na Instagramu prati 399 tisuća obožavatelja.

Tabloid.hr
04.03.2020 14:38

Izabel Kovačić vrlo je aktivna na društvenim mrežama, preciznije Instagramu, na kojem ju prate obožavateljisa svih strana svijeta.

Prelijepa supruga nogometaša Matea Kovačića i sama je izgradila uspješnu karijeru kao influencerica, ali i vlasnica brenda odjeće za djecu, no mnogi muškarci i žene prate ju i zbog atraktivnih fotografija kojima ih redovito časti u svom "online dnevniku".

No, ovoga puta, Izabel nije pokazala još jednu vrhunsku odjevnu kombinaciju ili podijelila fotografiju s nekog egzotičnog putovanja, već se nasmijala na račun Balkanaca.

Izabel Kovačić

(FOTO: Instagram)

"Balkanci čekaju u redu kako bi ti rekli svoje mišljenje o tvom životu", stajalo je nafotografiji koju je objavila u Instagram pričama , a Izabel je na nju dodala i nekoliko emotikona koji plaču od smijeha, čime je jasno dala do znanja kako se itekako slaže sa svim navedenim.

To nimalo ne čudi obzirom da se o plavokosoj ljepotici posljednjih godina svašta pisalo u medijima, a dugo se nagađalo i kako čeka prvo dijete s uspješnim nogometašem.

Unatoč svim glasinama o sebi, Izabel se nikada nije javno osvrtala na njih,već je samo nastavila objavljivati fotografije te živjeti život onako kako ona želi.