Play ponuda
Play ponuda
Nasmijala obožavatelje

I sama je žrtva: Izabel Kovačić jednom fotografijom otkrila što misli o Balkancima i njihovom zadiranju u tuđe živote

Suprugu nogometaša Matea Kovačića, Izabel, na Instagramu prati 399 tisuća obožavatelja.

Image
Foto: Instagram
Tabloid.hr/ 4.3.2020. u 14:38
Play ponuda

Izabel Kovačić vrlo je aktivna na društvenim mrežama, preciznije Instagramu, na kojem ju prate obožavatelji sa svih strana svijeta.

Prelijepa supruga nogometaša Matea Kovačića i sama je izgradila uspješnu karijeru kao influencerica, ali i vlasnica brenda odjeće za djecu, no mnogi muškarci i žene prate ju i zbog atraktivnih fotografija kojima ih redovito časti u svom "online dnevniku".

No, ovoga puta, Izabel nije pokazala još jednu vrhunsku odjevnu kombinaciju ili podijelila fotografiju s nekog egzotičnog putovanja, već se nasmijala na račun Balkanaca.

Image
Foto: Instagram
Image
Instagram

(FOTO: Instagram)

"Balkanci čekaju u redu kako bi ti rekli svoje mišljenje o tvom životu", stajalo je na fotografiji koju je objavila u Instagram pričama, a Izabel je na nju dodala i nekoliko emotikona koji plaču od smijeha, čime je jasno dala do znanja kako se itekako slaže sa svim navedenim.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play ponuda

To nimalo ne čudi obzirom da se o plavokosoj ljepotici posljednjih godina svašta pisalo u medijima, a dugo se nagađalo i kako čeka prvo dijete s uspješnim nogometašem.

Unatoč svim glasinama o sebi, Izabel se nikada nije javno osvrtala na njih, već je samo nastavila objavljivati fotografije te živjeti život onako kako ona želi.

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
NOVA LJUBAV?

Ekskluzivne fotografije: Još jedna fatalna plavuša zavela Nikolu Pokrivača nakon brzinskog prekida s Ecijom Ivušić

Play ponuda

Više s weba