Play ponuda
Play ponuda
ROMANTIKA NA 'ENTU'

Iako mu se smije pola Srbije, njemu to uopće nije bitno!

Kosta možda i nije baš darovit pjesnik, ali je svakako originalan. Svojom umotvorinom u eteru lokalnog radija zaprosio je djevojku. Nije trebalo dugo, a srcedrapajuća prosidba osvojila je internet, a uskoro je i uglazbljena. Pa iako mu se smije pola Srbije, Kosti je srce na mjestu - najbitnije je da je njegova draga rekla - da!

RTL/ 11.2.2013. u 18:20
Play ponuda

"Nevena ti si moja vena koja pumpa krv do srca moga jer ti si meni kao neka droga zato shvati da ne valja srce da pati. Ono za tobom hoće da skoči. Bez tebe su Neno tužne moje oči".

Možda zvuči kao zadaćnica iz nekog razreda osnovne škole, ali to je prava ljubavna pjesma koja je, inače sramežljivog Kostu, proslavila preko noći. Naime, ovaj 24-godišnji Srbin svoju je Nenu tim stihovima zaprosio. I to na radiju. Uživo.

Provale smijeha i romantike Kostu su vinule u srpsku orbitu. Njegov poziv na Youtubeu preslušalo je više od sto tisuća ljudi. I da, sve frajer do frajera – umiru od smijeha.

"Pošto su nas mnogi pogrešno razumijeli kad je Kosta u pitanju... Nismo se mi smijali zato što smo ismijavali Kostu... Ono što bi stvarno htjeli prije svega i on i ja je da naglasimo da to što je uradio Kosta, ja garantiram, da 80 posto muškaraca u Srbiju nema hrabrosti uraditi", izjavio je radijski voditelj Enes Ahmedov.

Više pogledajte u prilogu.

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
INTERVJU ZA RTL.HR

Glazbenik Marko Kutlić iskreno o pauzi od glazbe i društvenih mreža: 'Odlučio sam se malo povući'

Play ponuda

Više s weba