Play ponuda
Play ponuda
ljubav je divna

Dirljiva ljubavna kronologija Ide Prester! Rastopit ćete se kada pročitate riječi koje je posvetila suprugu

Ida Prester zaljubila se u svog supruga Ivana prije točno deset godina.

Image
Foto: Emica Elvedji/PIXSELL
RTL.HR/ 29.4.2022. u 16:45
Play ponuda

Voditeljica i glazbenica Ida Prester prekrasnom objavom prisjetila se trenutka kada je prije deset godina upoznala svog supruga Ivana Peševskog Vanija. Upoznali su se, naime, točno na današnji datum 2012. godine na rođendanu zajedničkog prijatelja. Često se, kaže Ida, prisjeti te večeri i svega onoga što ju je vodilo do čovjeka njezinog života.

"Upoznali smo se na današnji dan prije točno 10 godina, na prijateljevom rođendanu. Često se pitam. Što bi bilo da sam te večeri odlučila ostati u sobi i gledati film? Što bi bilo da je on otišao na neki drugi party? Što bi bilo da mi nije onako bahato prišao? Što bi bilo da sam otkačila pripitog frika u sto boja? Što bi bilo da se dan poslije nismo slučajno sreli? Što bi bilo da mu nisam poslala onaj mail s Exita, baš u pravom trenutku? Što bi bilo da mi Maja nije obukla one svoje zlatne hlačice te večeri? Što bi bilo da nam Tijana nije rekla da bi baš mogli imati lijepu djecu? Što bi bilo da nisam imala muda prekinuti s Davorom? što bi bilo da on nije imao muda prekinuti s Draganom? Što bi bilo da Barbara nije navijala za mene tamo u Barceloni? ", zapitala se Ida.

Nastavila je i nabrojila što su sve prošli do sudbonosnog trenutka u kojem je Ida odlučila dati otkaz, prodati stan i krenuti sve ispočetka u Beogradu. "Što bi bilo da smo odustali onaj prvi put kad smo se posvađali jer sam šlampava, a on ima OCD? Što bi bilo da nismo stvarno dobili najpredivniju djecu? Što bi bilo da je poslao u *** i mene i taj moj Zagreb i opet sve ispočetka nakon deset godina? Bio bi to neki skroz drugi život sada. To na koncu određuje sudbinu: hrpa slučajnosti, malo sreće i puno odluka prema instinktu. Zažmiriš i baciš se. Sretna nam desetljetka, a dragom kumu Ewoxu sretan rođendan", zaključila je Ida.

Osim sretnom braka i dvoje djece, Ida se može pohvaliti i sjajnim projektima među kojima je svakako trenutno najveći RTL-ov 'Masked Singer'. Glazbenica se pokazala kao sjajna detektivka koja svojim komentarima svakog vikenda oduševljava gledatelje!

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
Vremeplov

Danas je jedna od najljepših Hrvatica: Iznenadit će vas kako je Dina Dragija izgledala prije nekoliko godina

Play ponuda

Više s weba