Play ponuda
Play ponuda
NEUGODNA SITUACIJA

Ida Prester o propustu koji je nasmijao dvoranu: 'Imate loš dan? Ovo će ući u legendu svih konferencija'

Jedna je pratiteljica Ide Prester na Facebooku pojasnila voditeljici kako je napravila odličan posao, na što se Prester našalila i napisala: 'Isuse, ima i svjedoka'

Image
Foto: Sime Zelic/PIXSELL
RTL.hr/ 21.10.2022. u 12:18
Play ponuda

Voditeljica i pjevačica Ida Prester na svom je službenom Facebook profilu podijelila neugodnu situaciju sa svojim pratiteljima. Sve je započelo u sklopu Idine voditeljske gaže u Crikvenici gdje je vodila konferencije o zdravstvenom turizmu. Kako je sama navela, gotovo je propala u zemlju od srama zbog jednog tehničkog propusta.

"Mislite da imate loš dan? Evo moje današnje zgode da vam vaš izgleda bolje. Od jutra vodim konferenciju o zdravstvenom turizmu u punoj dvorani hotela u Crikvenici. Visoki predstavnici ministarstava, turističke zajednice, investitori i doktori…", ovim je riječima 43-godišnja Ida započela svoju objavu na Facebooku.

"Nosim naglavni mikrofon koji se ne skida, dok sam na pozornici je upaljen, kad siđem se gasi. Tako je uvijek. Već dvadeset godina. Osim nekom greškom tonca BAŠ DANAS. Pred sat vremena sam najavila govornika, poslušala početak predavanja i izašla iz dvorane. Par sekundi nakon toga čujem salve smijeha iza zatvorenih vrata. Usred predavanja o investicijama i razvoju, pred sam kraj konferencije kad je energija već malo opala, cijelom dvoranom odzvonilo je moje pitanje iz foajea, pitanje koje će ući u legendu svih konferencija: 'Oprostite cure, imate možda uložak?", stoji u Idinoj objavi na popularnoj društvenoj mreži kojom je nasmijala brojne pratitelje.

"Ovako si izgledala na početku konferencije, tigrica prava! Samo mi je krivo da te nisam uslikala kad sam izletila iz sale da ti kažem da ti je upaljen mic", komentirala je jedna njena pratiteljica, a Ida joj je odgovorila: "Isuse, ima i svjedoka", čime je mnoge dodatno nasmijala.

Podsjećamo kako su Ida nerijetko dijeli anegdote na svojim društvenim mrežama. Nedavno je sa suprugom Ivanom Peševskim Vanijem otputovala na romantični vikend u Pariz te je prepričala događaj po kojem će pamtiti put.

Image
Foto: Instagram
Image
Instagram

"Sjedili smo u restoranu, za jednim od onih sićušnih stolića na ulici, zbijenih jedan uz drugi. Moj Vani je otišao unutra riješiti račun. Ostala sam sama za stolom i promatrala prolaznike. Točno preko puta ulice zastao je jedan stari gospodin u 70-ima, u sivom mantilu i sa šeširom na glavi i gledao ravno u mene. Filmska scena. Spustila sam pogled od neugode i krenula čačkati po telefonu. Prošlo je par minuta, gospon se nije micao. Nisam znala što bi, glupo se praviti da ga ne vidim, pa sam mu se nasmiješila i mahnula mu", stoji u prvom dijelu Idine objave na njezinom službenom Instagram profilu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play ponuda

"A monsieur se nasmiješio nazad, dignuo šešir u pozdrav i krenuo lagano svojim putem. Čekao je da ga primijetim, samo to je htio. Taj čičica je meni Pariz. Stari ljubavnik, malo perverzan i drzak, ali uvijek sa stilom. Možda se to danas zove maltretiranje, a možda je ipak šmek stare škole. Ne znam. Ali držala sam osmijeh satima", zaključila je Ida Prester.

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
15 godina RTL-a

Sjećate li se prvih lica RTL-a? Evo gdje su danas prvi voditelji Vijesti, Exkluziva i drugih omiljenih emisija

Play ponuda

Više s weba