Ostalo

Igor Štimac odveo kćer pred oltar: Intimnom događaju nazočila samo uža obitelj

Zbog vjenčanja svoje kćeri Mije, Štimac je došao iz Indije...

L.K.
25.10.2021 20:15

IgorŠtimac , nekadašnjinogometašs novom trenerskom karijerom u Indiji, od 2019. godine privatni život drži podalje od očiju javnosti. Iako je imao razloga za veselje, tek sada se doznalo kako je prošle jeseni odveo pred oltar svoju kćer Miju , udanu Škegro . Doznaje se kako jevjenčanje održano u Zagrebu, mladoženjinom gradu. Mijin dan je ovjekovječio fotograf Robert Kale koji je objavio fotografije na svom Instagramu, a prema fotografijama, crkveni obred je održan u Crkvi Sv. Blaža.

U Splitu su započela šuškanja o Mijinom vjenčanju s dugogodišnjim dečkom još prošlo proljeće, nakonšto je rodilakćer. Za tu vijest je "kriva" baka Suzana Žunić Milačić , koja nije mogla sakriti sreću pa je novost podijelila na Facebooku. Inače, Žunić Milačić s nekadašnjim suprugom Štimcem ima kćer Deu te sina Luku .

Pročitajte još
Nakon što ga je napao sin, bivša supruga stala u obranu Igora Štimca: 'Moja djeca imaju najboljeg i...

Zbog vjenčanja kćeri Mije, Štimac je došao iz Indije gdje je izbornik nogometne reprezentacije. Prije toga, 2017. godine se zbog karijere preselio u Dohu.Tada ga je u Dohi posjetila kći Mia, tadašnja studentica na privatnom studiju Libertas u Zagrebu, koja je ondjeupoznala svog supruga.

Podsjećamo kako je Igor Štimac prije godinu dana postao djed jer je njegov najstariji sin Lukadobio kćer Irinu sa splitskom stomatologinjom.