Ostalo

Igor Tudor pozitivan na koronu, a za njega će se pobrinuti supruga Stefanija! Samozatajni par uživa u...

Tudor je oduvijek izbjegavao objektive paprazza i svjetla reflektora, osim onih na stadionima

L.K.
09.11.2021 20:00

Nekadašnji nogometaš Igor Tudor zarazio se koronavirusom zbog čega vrijeme provodio u samoizolaciji. Verona je na službenim internetskim stranicama potvrdila kako je test na Covid-19 Tudora bio pozitivan. Treba napomenuti kako je Tudor primio cjepivo protiv koronavirusa.

Trener talijanske Verone vrijeme u izolaciji provodit će uz svoje najmilije - brojnu obitelj koju je dobio s bivšom manekenkom Stefanijom.

43-godišnji trener, poznatpo nadimku Tušo, nakon pet godina veze je pred oltar doveonekadašnjumanekenku StefanijuTudor . Sudbonosno 'da' su izrekli jedno drugome 2005. godine. Iz sretnog braka imajutroje djece - najstarijeg Roka ,kćer Miju tenajmlađu Evu . Zanimljivo je kako je malena Eva stigla na svijet na Hajdukov 106. rođendan.

Igor Tudor

(FOTO: Matija Habljak/PIXSELL)

Baš u to vrijeme kada se odlučio vjenčati, Tudor je igrao za Juventus pa je jasno zbog čega je medijima u fokusu bilo njegovo vjenčanje. Iako su se organizatori vjenčanja iz petnih žila potrudili skriti lokaciju, informacija je uspjela pronaći put do fotografa koji su uhvatili neke od kadrova tog dana. Igor i Stefanija vjenčali su se ukonkatedrali svetoga Petra na Gripama, nakon čega su iz Splita slavlje nastavili naHvaru gdje su uzvanici došli katamaranskom linijom.

Inače je Tudor oduvijek izbjegavao objektive paprazza i svjetla reflektora, osim onih na stadionima, pa je jasno zašto gotovo nikad nije govorio o svom privatnom životu. Jedna od tih rijetkosti zabilježena je 2013. godine kada je za Slobodnu Dalmaciju izjavio: "Moja obitelj nema veze s mojom karijerom. Oni su moja najveća radost u slobodnim trenucima".