Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
DODATNI IZVOR ZARADE

Ilegalni zoo: U garaži držao 850 zmija i kornjača

Richard Parrinello je otkriven jer je često izostajao s posla kako bi se mogao posvetiti dodatnom izvoru zarade pa je pokrenuta istraga oko neopravdanog bolovanja.

Image
Foto: RTL
RTL/Hina/ 21.9.2013. u 13:37
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Dužnosnik službe za kontrolu držanja kućnih životinja u gradu Shirleyu, u državi New York, uhićen je zbog ilegalne trgovine egzotičnim životinjama, poput burmanskih pitona i drugih zmija te kornjača, koje je držao u garaži pretvorenoj u terarij, objavili su lokalni mediji.

Richard Parrinello, držao je u svom priručnom "zoološkom vrtu" 850 zmija, kornjača i kornjačinih jaja u vrijednosti od 500.000 dolara, a među primjercima su bili i dvometarski burmanski pitoni koji su u državi New York zabranjeni kao kućni ljubimci.

"Postoji razlog zašto su pitoni zabranjeni", kazao je mjesni dužnosnik RoyGross, navodeći primjer iz Kanade gdje je afrički piton ubio dvojicu dječaka.

Burmanski pitoni, objasnio je, mogu narasti i do devet metara, a držeći ih u stanu "samo čekamo da se nesreća dogodi".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Parrinello je otkriven jer je često izostajao s posla kako bi se mogao posvetiti dodatnom izvoru zarade pa je pokrenuta istraga oko neopravdanog bolovanja. Pitoni će biti premješteni u utočište u Massachusettsu, no ne zna se što će biti s ostalim zmijama.

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
razriješena

Tena Mišetić odlazi u novi život! Iza sebe će ostaviti jednu ljubavnu zavrzlamu, uglednu obitelj i uspješnu karijeru

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba