Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
'predobrog je zdravlja'

Ima 101 godinu, a ne žele je primiti u starački dom

Mjesne vlasti švedskoga gradića Jokkmokka odbile su smjestiti u dom umirovljenika Annu Lundvall staru 101 godinu, objasnivši njezinoj kćeri da je njezina majka predobrog zdravstvenog stanja.

Image

starica, ruke starica

S.M./Hina/ 22.10.2012. u 19:12
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Mjesne vlasti švedskoga gradića Jokkmokka odbile su smjestiti u dom umirovljenika Annu Lundvall staru 101 godinu, objasnivši njezinoj kćeri Gudrun da je njezina majka predobrog zdravstvenog stanja.

"Ona jest još lucidna, no slabije hoda i ne vidi najbolje. Nedavno je pala, nakon čega je u bolnici provela mjesec dana. Dosad je živjela u vlastitu domu, a ja sam je obilazila, no nakon povratka iz bolnice rekla je kako se osjeća nesigurno te bi željela da je smjestim u dom", ispričala je Gudrun.

Podnijela je zahtjev domu umirovljenika u mjestu Jokkmokk, u kojemu Anna Lundvall živi, no direktor doma odbio je primiti je rekavši da je predobra zdravlja za njihove kriterije.

"Majka se ne osjeća sigurno, unatoč tome što joj uprava doma nudi biper", rekla je Gudrun, koja majku obilazi i četiri puta dnevno. "Ni ja više nisam mlada. Imam 73 godine. Zato sam je htjela smjestiti negdje gdje će se osjećati sigurno".

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
Frajeri s travnjaka

Djevojke, duboko udahnite! Ovi mlađahni ljepotani uskoro će zamijeniti dobro poznata nogometna lica

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba