Ostalo

Ima se, baca se: Kontroverzna reality zvijezda objavila video u kojem nosi smeće u Versace vrećici

Tin je često na meti kritika zbog raskošnog načina života, a mnogima nije jasno kako toliko zarađuje

Tabloid.hr
15.03.2020 15:30

Mlada reality zvijezda Tin Mlivić izazvao je pravu dramu na društvenim mrežama nakon što je objavio Story na kojem baca smeće u Versace vrećici .

Mlivić često naInstagram profilu, na kojem ga prati skoro 30 tisuća ljudi , objavljuje svoje dizajnerske krpice, fotke s putovanja i luksuznih lokacija, a mnogi se pitaju odakle mu toliko novaca.

Javnosti se predstavio u RTL-ovim showovima " Anno "i " Tri, dva, jedan - kuhaj! ", a sudjelovao je i u jednom srpskomrealityju.

Nedavno je na Instagramu podijelio fotku kojom je otkrio pozadinu odnosa s našom poznatom influencericom Paulom Sikirić . Iako su si sada prava podrška, nekada je Mlivić, blago rečeno, nije mogao podnijeti.

"Prije skoro dvije godine dobio sam poziv da budemsuvoditelj ' Big Brothera ', prihvatio sam ulogu, odradio probe pred početak, marljivo učio i dolazio na probna snimanja, sve do zadnjeg dana. Spremao sam se za prvu epizodu, a na putu do, jedna od producentica tog showanazvala me je i rekla kako su na moje mjesto ipak stavili drugu osobu, a to je bila ona, Paula Sikirić, za mene tada samoprozvana modna blogerica koja ima viseruževa u kolekcijinego gledatelja ispred malih ekrana", dio je poduže poruke koju je tada objavio Tin.

Kontroverzni mladić trenutnoživi u Hamburgu, a završio je Srednju medicinsku školu u Zagrebu. U prvi je reality show ušao sa samo 17 godina , a mnogo je puta rekao kako je upravo to ono što ga ispunjava.

Za sebe je znao reći da je najmlađa tinejdžerska zvijezda na Balkanu, a s Natashom Moskwom je prije dvije godine snimio pjesmu "Đubre opasno".