Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
MISTER DILER PORUČIO DIKANU

"Imao si svoju priliku, ali je nisi imao čime zadržati!"

Svaki put kad pomislimo da ne mogu niže, protagonisti "hrvatskog razvoda stoljeća" iznenade nas novim detaljima, a ovaj put su pojačani i Misterom Dilerom.

Image

dino bubicic dino bubicic

D.K./ 26.11.2008. u 11:59
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

ZAGREB - Vlatka Pokos i Josip Radeljak, pojačani aktualnim Misterom Hrvatske Dinom Bubičićem, opet su u središtu skandala. Nakon što je splitski poduzetnik izjavio kako je nedavno spavao s Vlatkom i za to joj navodno platio pet tisuća eura, oglasio se novi ljubavni par - Vlatka ga je otvoreno nazvala sotonom, a Mister Diler mu je poručio da se "pomiri sa situacijom jer je njegovo vrijeme prošlo".

"Stvarno mi je više pun kufer njegovog vrijeđanja moje djevojke, koja su stvarno prevršila granicu. Mislim, on je imao svoju priliku, ali očito nije imao sa čime, nije znao kako je zadržati. Neka se pomiri s tim da je njegovo vrijeme prošlo i da ja sa svojih 26 godina znam kako nju zadržati", rekao je aktualni Mister Hrvatske Jutarnjem listu. Sudeći po reakciji, Dikanove izjave jako su ga pogodile, ali, tvrdi, nisu narušile ljubavnu idilu.

"On je stari i ofucani perverznjak koji sve što kaže", rekla je Vlatka o bivšem suprugu, i to samo nekoliko dana nakon što je priznala da ga, prvenstveno zbog dobrobiti Lane Radeljak i dalje viđa. Prema njezinom mišljenju, Radeljak je ljubomoran i želi joj uništiti vezu, a odnedavno za to ima i novi kanal - piše kolumnu na jednom portalu i redovito pljuje bivšu suprugu. Protagonisti ove priče nabrijani su kao u danima kad je Vlatka izbačena iz stana, što bi značilo da nove priče i bombastični naslovi nesumnjivo dolaze, i to upravo da ljubiteljima žutila uljepšaju Božić.

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
sve o životu u velikom intervjuu

Popularna blogerica Veronika Rosandić: O teškom prekidu ljubavne veze na društvenim mrežama i lošim stranama 'influencerstva'

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba