Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
BIJESNE "SUPRUGE"

Indijac oženio 14 žena pa uhićen

Inženjer u India Airu je objavio oglas da se razveo i da traži novu suprugu. Žene su ga zasipale ponudama, a on je oženio njih 14.

Image

indija, žene indija

M.K.S./HINA/ 27.8.2009. u 10:35
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

MUMBAI - Bivši inženjer indijske nacionalne zrakoplovne kompanije Air Indije uhićen je u Mumbaiju i optužen da se oženio sa 14 žena u zadnje dvije i pol godine.

Policija je uhitila Tushara Waghmarea (40), poznatog i kao Tushar Bapat, pošto ga je prijavilo pet žena s kojima se "oženio", objavio je Times of India.

Uhićen je 18. kolovoza. Ubrzo nakon toga dobio je otkaz u Air Indiji.

Waghmare je otvorio profil na jednom portalu za bračno posredovanje, tvrdeći da se razveo 2006. te da traži novu suprugu. Od 2007. ih je "našao" 14.

"Nijedna žena niti njihovi roditelji nisu ni pomislili da ga provjere jer ih je impresionirao njegov poslovni profil", rekao je glasnogovornik policije.

Waghmare je obično provodio po tri dana sa svakom ženom, a kad je odlazio govorio bi da ide na put. Skrbio se njih sve dok nije potrošio sav novac, a mjesečno je zarađivao 70 tisuća rupija (oko 7300 kuna). Tri "supruge" bile su ili inženjerke ili arhitektice, a ostale kućanice.

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
SDP-OVKA IZ PULE

Tko je Sanja Radolović? Samozatajna mlada saborska zastupnica besprijekornog modnog izričaja

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba