Play ponuda
Play ponuda
premijera u nedjelju

Indira Levak i RTL Music potpisali suradnju: 'Prvi singl i spot već je spreman'

RTL Hrvatska u sklopu svog poslovanja širi djelatnost i na muzičko izdavaštvo, proizvodnju glazbenih sadržaja te organizaciju glazbenih evenata, a sve to objedinjeno u tvrtki RTL Music

Image
Foto: RTL
Tabloid.hr/ 14.7.2017. u 16:12
Play ponuda

Prva izvođačica s kojom je RTL Music potpisao ugovor je Indira Levak, već godinama u Hrvatskoj i regiji jedna od omiljenih pjevačica.

Nakon dugogodišnje suradnje s grupom Colonia, Indira je krenula u samostalne vode, a njezin prvi singl te videospot za pjesmu '2 luđaka' bit će premijerno prikazan u RTL-ovoj glazbenoj emisiji Top.HR ove nedjelje na RTL2.

"Jako sam sretna što se moje kretanje u samostalnu karijeru poklopilo s pokretanjem RTL Musica. Od prvog sastanka osjećam da isto razmišljamo i veselim se našoj suradnji. Prvi singl i spot '2 luđaka' već je spreman",  izjavila je Indira.

RTL Music svoje će djelovanje usmjeriti na izvođače i izdanja koja su zanimljiva širokoj javnosti, a osim domaćih glazbenih imena, RTL Music će surađivati i s inozemnim zvijezdama, i to ponajviše u vidu organizacije koncerta stranih glazbenih imena.

"To obuhvaća u prvom redu organizaciju koncerata domaćih i internacionalnih izvođača, izdavački posao u segmentu diskografije i publishinga. RTL Music će obavljati i sve poslove vezane uz glazbeni management i upravljanje glazbenim pravima proizišlim iz medijskih operacija te s posebnim naglaskom na razvoj poslova u suvremenom glazbenom digitalnom okruženju", izjavio je Danko Stefanović, izvršni direktor RTL Musica te najavio da iz njihove radionice uskoro dolaze objave velikih koncertnih događanja i zanimljivih glazbenih izdanja.

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
za rtl.hr

Božo Pavlić: 'Još u pubertetu sam shvatio tko sam, a dečko i obitelj su moja najveća podrška'

Play ponuda

Više s weba