Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
pravi ljetni hit

Napokon smo dočekali: Indira Levak predstavila spot za pjesmu '2 luđaka'

Kao što je i obećala svojoj publici, samo mjesec dana nakon odluke da kreće u samostalnu karijeru, Indira Levak snimila je svoju prvu pjesmu

Image
Foto: Jure Perišić
Tabloid.hr/ 19.7.2017. u 12:16
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Kao što je i obećala svojoj publici, samo mjesec dana nakon odluke da kreće u samostalnu karijeru, Indira Levak okupila je tim kreativaca i snimila pjesmu '2 luđaka' koju, kao autor glazbe, potpisuje Branimir Mihaljević.

"Da bi pjesma došla do srca publike potrebno je ispuniti sva njihova očekivanja, ali i biti iskren. Ja nikada ne kalkuliram pa tako ni kod pjesama. Kad čujem ritam koji me pokreće, melodiju koja mi stvara trnce pod kožom, e onda znam da je to pjesma za mene. Upravo to se dogodilo kada sam čula '2 luđaka', a sada me zanima reakcija moje publike, njihova potpora mi je najvažnija. Zaista sam uživala s ekipom u studiju, dala sam im smjernice, kakav zvuk želim i Branimir je odmah shvatio", izjavila je Indira koja mnogo očekuje od ove pjesme koja izlazi pod etiketom RTL Music i tek je prvi korak kojim nastavlja svoje glazbeno putovanje s ovom tvrtkom.

Image
Foto: Jure Perišić
Image
Jure Perišić

FOTO: Jure Perišić 

"Za Indirinu pjesmu okupio sam ekipu mladih, ali na klupskoj sceni aktivnih ljudi. Tako smo Denz i ja dobili moderan zvuk, a tekst su pisali Antonija Šola i J.Miljan", rekao nam je autor i producent Branimir Mihaljević s kojim je Indira već uspješno surađivala na nekim projektima pa je nastavak suradnje bio logičan slijed.

Spot je sniman u Samoboru, na nekoliko lokacija, a Indira u spotu mijenja atraktivne kostime te haljinu koju potpisuje Krie Design. Beauty tim čine salon Renata i Arimed, koji je atraktivnim make upom pratio scenske zahtjeve.

Uz Indiru, u spotu se pojavljuje J.Miljan koji izvodi dio pjesme, DJ, plesačice i parkuristi, koji daju dinamiku cijeloj priči koju su osmislili Sandra Mihaljević i Igor Ivanović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Pročitajte još: 

--> Čekanju je došao kraj! Indira će u nedjelju predstaviti novu pjesmu 

--> Indira Levak i RTL Music potpisali suradnju: 'Prvi singl i spot već je spreman' 

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
za rtl.hr

Baća iz 'Južnog vjetra' sasvim otvoreno o forama, glazbi, uspjehu i Hrvatima

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba