Play ponuda
Play ponuda
MOMAČKA I DJEVOJAČKA

Slavni domaći influencerski par podijelio 'ludovanja' prije svadbe: Od stipera preko plesa na stolicama do razuzdanog putovanja

Svadba će navodno biti početkom svibnja, a par je to s bliskim prijateljima i prijateljicama dobrano proslavio

Image
Foto: Instagram
RTL.HR/ 27.4.2022. u 9:00
Play ponuda

Prvi postulat djevojačkih i momačkih večeri je taj da to bude razuzdana zabava bez premca koja će uspomena za cijeli život biti i jednom i drugom "taboru". Taj zadatak ozbiljno je shvatio i domaći influencerski par, najpoznatiji po svojim avanturističkim putovanjima - Kristijan Iličić i Andrea Trgovčević. Youtuberi, blogeri, influenceri, vlasnici digitalne agencije i modne marke, sve ovo su više-manje izgradili zajedno i pritom skupili zavidnu zajednicu ljudi koja ih svakodnevno prati. Zajedno su već godinama, a zbog pandemije koronavirusa već su dvaput morali odgoditi vjenčanje.

I treća je sreća jer će se ono u svibnju zasigurno dogoditi. A da su to proslavili kako se spada dokazali su sada kada su na Instagramu podijelili trenutke s djevojačkih i momačkih zabava. Dok je Kristijan već nekoliko dana s prijateljima u Meksiku i momačka večer pretvorila se u momački tjedan, Andrea je svoju ipak odlučila, barem sudeći prema objavama na društvenim mrežama - održati u Hrvatskoj. „I dalje svi zubi na broju“, napisao je Kristijan na Instagramu uz pozersku fotografiju sa svojom ekipom kojoj su ovi dani iznimno zabavni, ali i naporni. Partyju doslovce nema kraja.

Andrea je djevojačku zabavu imala prošle subote, tog dana nije gotovo ništa objavljivala, ali se sada ipak predomislila. „Stigao je Diego iz Meksika“, našalila se uz video gdje se nepoznati muškarac sprema za senzualan ples s djevojkama. „Hvala najdivnijim ljudima oko mene. Vi ste moje bogatstvo“, napisala je Andrea uz video ludovanja s djevojačke zabave gdje je gost iznenađenja bio mlađahni striper. Odlična uvertira u još bolju zabavu na vjenčanju! Kako je Gloria.hr pisala, ono bi se trebalo održati početkom svibnja. Za izmjenu zavjeta izabrali su zagrebačku crkvu, a vjenčanje će navodno biti tematsko budući da su pozivnice bile u obliku ukrcajnih propusnica.  

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
sretan rođendan

Sjećate se pjevačice iz grupe E.N.I.? Nakon raspada grupe posvetila se solo karijeri, a prije nekoliko godina doživjela najveću sreću

Pročitajte još

Play ponuda

Više s weba