Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
sanja 'hurricane'

Instagram stranica upitala pratitelje je li se ova srpska pjevačica operirala pa im ona fino odgovorila

U posljednjih se nekoliko mjeseci mnogo pisalo o njoj i preostale dvije članice grupe, Ivani Nikolić i Kseniji Knežević, jer su upravo one trebale Srbiju predstavljati na ovogodišnjem Eurosongu

Image
Foto: Instagram
Tabloid.hr/ 28.8.2020. u 13:00
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Danas u vrijeme kada su sve mogućnosti uljepšavanja postale veoma pristupačne, nisu samo slavni ti koji se prepuštaju njihovim "čarima".

Ali zato upravo na poznatima najviše možemo vidjeti koliko su se zapravo promijenili kroz godine i što su sve na sebi doradili za vrijeme trajanja svojih karijera. 

Već smo u jednom od prethodnih članaka spominjali popularnu Instagram stranicu pravo_vip_lice koja objavljuje fotografije poznatih balkanskih ličnosti nekada i sada.

Jedna od posljednjih koju su objavili je popularna pjevačica srpske grupe "Hurricane", Sanja Vučić. U posljednjih se nekoliko mjeseci mnogo pisalo o njoj i preostale dvije članice grupe, Ivani Nikolić i Kseniji Knežević, jer su upravo one trebale Srbiju predstavljati na ovogodišnjem Eurosongu koji se zbog pandemije koronavirusa na posljetku nije ni održao. 

Iako su mnogi upravo za Ivanu pisali da je najumjetnija (ujedno je i priznala operaciju povećanja grudi i korekciju nosa), sada je gore navedena stranica pokazala kako je jedina crnka grupe izgledala prije nekoliko godina. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

>>Zanosna Srpkinja koju su povezivali s Johnnyjem Deepom prvi put pokazala kako izgleda bez šminke: Priznala je dvije operacije, no javnost misli da ih je bilo još

Osim previše tankih obrvi koje su nekada bile u trendu, vidi se da je Sanja ostala prirodna ljepotica. Ono što je eventualno povećala su usne, a ostalo je učinila šminka.

I sama pjevačica se u komentarima nasmijala fotki. "Koja čast", napisala je u komentaru, a potom još i nadodala: "Ma bre, samo zezanje, samo rejv i napumpana usta!", našalila se i prikupila više od 700 lajkova. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Upravo se čita

Image
ljubav je na selu

Spojevi, svađe i strasni poljupci! Hrvoje priznao Marini da mu je zanimljiva, a Paulina sanjala Sinišu

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
STUDENTSKI POKLON

Snimile erotski kalendar Putinu za rođendan

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba