Play ponuda
Play ponuda
opcija 'I care'

Ipak nije sve za 'lajkanje'

Facebook uvodi opciju 'I care' pomoću koje ćete moći pokazati da suosjećate s vašim prijateljima kao i reći da vam je stalo do priča u kojima se radi o dječjim pravima, prirodnim katastrofama i svjetskom siromaštvu.

S.M./ 21.4.2012. u 12:04
Play ponuda

Lajkanje, čini se, nije primjereno baš za svaki status koji vaši prijatelji objavljuju na najpopularnijoj društvenoj mreži pa je Facebook odlučio uvesti opciju 'I care' pomoću koje ćete moći pokazati da suosjećate s vašim prijateljima.

"Opcija 'I care' služi za prigodno reagiranje na određene priče, a posebno će korisna biti individualcima i korisnicima koji se vole baviti socijalnim aktivizmom na Facebooku", pojasnio je Matt Eastwood, kreativni direktor agencije DDB koja je izradila ovu opciju.

"Sada ljudi mogu više toga napraviti s ikonama ispod statusa, a ne samo lajkati status. Moći će reći da im je stalo do priča i statusa u kojima se radi o dječjim pravima, prirodnim katastrofama i svjetskom siromaštvu", zaključio je Eastwood.

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
KRALJICA REVIJA

Dizajnerica i manekenka Nera Lešić: 'Drago mi je što nisam poslušala roditelje i što uvijek idem van svoje sigurne zone'

Play ponuda

Više s weba