Ostalo

Irena iz 'Života na vagi' opet pokazala veliko srce: Četverogodišnjak će zbog nje napokon čuti

Irena Štetić Andrin, natjecateljica treće sezone showa 'Život na vagi', još je jednom odlučila pomoći onima koja je to najpotrebnije

Kristina Ćirjak
31.12.2018 10:18

Zahvaljujući natjecateljici treće sezone "Života na vagi" Ireni Štetić Andrin - jedan četverogodišnjak napokon će čuti

Dječak Mihael dobit će slušni aparatić vrijedan 44 tisuće kuna i imati djetinjstvo kakvo i zaslužuje. Za Božić je Irena četverogodišnjem Mihaelu darovala sluh. Mališan koji je nagluh dobit ćenovislušni aparatić.

"Toliko sam iznenađena. Preplavili su me osjećaji. Ne mogu vjerovati da će za par dana moćisvečuti i presretna sam", kazala jeIrena Štetić Andrin, natjecateljica treće sezone "Života na vagi".

S donacijama su se pridružili i drugi ljudi velikog srca pa je Mihael već isprobao aparat vrijedan 44 tisuće kuna.

Za prikaz nam je potreban tvoj pristanak za umetanje sadržaja s društvenih mreža i trećih pružatelja usluga.

"Kada je njemu doktorica stavila aparate, on je samo zinuo. Ja vam uopće ne mogu prepričati kako je taj prizor izgledao. On je prvi put čuo mužev i moj glas i to je bilo nešto prestrašno", kazala je Mihaelova majka Katica Križnik Blažev.

Zahvaljujućidigitalnomslušnom aparatiću veseli i razigranidječakbi trebao sve čuti i naučiti pričati.

"Kada su mu skinuli aparatić već je pitao: 'gdje je?'", rekao je dječakov otacDenis Blažev.

On je pravi borac koji je pobijedio 25 dijagnoza, a uskoro će i zadnja prepreka k normalnom djetinstvu biti svladana. "Nema mi ljepše nego kad dođem kući i on govori ino ino, a trudi se reći Dino. Jedva čekam čuti da kaže naša imena", kazao je Mihaelov bratBernardin.

"Još nije rekao da nas voli. To želim čuti"

Sličnu želju imaju i njegovi roditelji. "Da nam kaže da nas voli, to još nije rekao. To još nismo čuli od njega, to bi mi bila želja", rekla je majka Katica Križnik Blažev.

"Naravno da želim da Mihael čuje, ali imam želju i da nas dvoje postanemo roditelji", kazala je Irena Štetić Andrin.

Irena i njezin suprug pokazali su veliko srce i ovoj obitelji darovali osmijehe na licima.Novupužnicu Mihael bi trebao dobiti krajem tjedna.