Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
Livaja se ženi!

UŽIVO! Kraljevski par Torcide uskoro će okruniti svoju ljubav! Klapa Cambi Kaštela zapjevat će 'Cesaricu' na crkvenom obredu

Marko Livaja i Iris Rajčić vjenčali su se na Sustipanu, a gromoglasan pljesak uzvanika daleko se čuo. Nakon sudbonosnog da, zapjevala je klapa Cambi, baš kao i uoči same ceremonije

Image
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Nogometaš Marko Livaja i njegova dugogodišnja partnerica Iris Rajčić vjenčali su se, a sve su gromoglasnim pljeskom ispratili brojni uzvanici. Čim su se vjenčali, zapjevala im je ponovno klapa Cambi Kaštela. Klapa je zapjevala i uoči crkvenog obreda, a sve su otvorili izvedbom 'Cesarice'. Dečke smo sreli na samom putu prema crkvi, a ispred koje su među prvima stigli upravo glazbenici. Nakon njih, ispred crkve je stigao Marko Kožul, suprug kume Lane Pavić. Stigao je u pratnji kćerkice dok je njegova supruga obavljala jednu od najvažnijih svadbenih dužnosti - onu kumsku.

https://d19p4plxg0u3gz.cloudfront.net/2378e794-ca25-11ec-b132-6ec0b1b1bb3a/original

Foto:RTL

https://d19p4plxg0u3gz.cloudfront.net/3f43fefe-ca26-11ec-9c7b-3a1aa988d17b/original

Foto: RTL

Vrlo brzo nakon njih, stigla je i Doris Dragović, ujna mladenke. Poželjela je sretnom paru sve najbolje i dodala da ono najvrijednije već imaju - njihovo dvoje djece. Nakon legendarne Doris, ubrzo su se počeli pojavljivati slavni gosti - Ana Gruica Uglešić sa suprugom i sinom, brojni nogometaši i trener Hajduka, a potom je stigla i mladenka Iris - koja je pred crkvu došla u pratnji ujaka Marija Budimira i kume Lane Pavić. Od znatiželjnika i novinara bila je zaštićena kišobranima.

 https://d19p4plxg0u3gz.cloudfront.net/59524028-ca2e-11ec-bac0-6ec0b1b1bb3a/original

Foto: Ivo Čagalj/PIXSELL

Doris Dragović ekskluzivno za RTL.hr: Stigla na vjenčanje, saznali smo što veže nju i Iris Rajčić! Evo što je...

Pogledajte vjenčanicu kraljice Torcide!

Fešta za pamćenje! Marko Livaja u društvu kuma stigao na vjenčanje s Iris Rajčić!

Poznato je i da je Livaja za potrebe svadbe zakupio prostor na Sustipanu. Tijekom vremena zakupa prostora građanima će biti zabranjeno pristupiti Sustipanu, a za to će se dodatno pobrinuti i jake zaštitarske snage. Osim Sustipana, osiguravat će se i restoran Adriatic Grašo, gdje je slavio i sam Petar Grašo koji se u veljači vjenčao s Hanom Huljić. Istu su odluku donijeli i Livaja i Iris, a sve nastoje držati u strogoj tajnosti. Ne čudi to, budući da Rajčić nije sklona dijeliti privatnost, a ne voli niti medijski istupati u vidu intervjua. Po tom pitanju ni splitski heroj nije drugačiji.

https://d19p4plxg0u3gz.cloudfront.net/f2671ddc-ca2a-11ec-afd6-6ee961d9c84a/original

Foto: Ivo Čagalj/PIXSELL

Inače, poznato je i da će Iris i Marka vjenčati fra Žarko Relota, kod kojeg je mladenka pohađala vjeronauk. Mladoj će kuma biti dugogodišnja prijateljica Lana Pavić, a Marku prijatelj iz djetinjstva. Marko i Iris inače su i roditelji šestogodišnje Elizabete i jednogodišnjeg Lorenza, a u vezi su oko osam godina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
nismo s istog planeta

Kakve pornografske sadržaje preferiraju žene, a kakve muškarci?

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba