Ostalo

Iskrena ispovijest domaće pjevačice: 'Naravno da je pobačaj ostavio traga na meni, to je emotivni slom'

Ivana Banfić u svojoj se autobiografiji "Devedesete" raspisala o karijeri, ali i privatnim stvarima koje su ju obilježile.

Tabloid.hr
18.03.2020 17:00

Pjevačica Ivana Banfić nedavno je predstavila svoju autobiografiju pod nazivom "Devedesete" .

Prigodni je to naziv obzirom da je Ivana jedna od najpoznatijih predstavnica dance-scene koja je bila na vrhuncu upravo u to doba.

Ivana Banfić

(FOTO: Matija Habljak/PIXSELL)

U knjizi je opisala tijek svoje karijere, no raspričala se i o privatnim stvarima koje su je obilježile, o kojima je iskreno progovorila i za Večernji list .

Jedna od tih stvari svakako j bilo majčinstvo u 39. godini, ali i spontani pobačaj koji je prethodio tome.

"Naravno da je pobačaj ostavio traga na meni. Htio ili ne, to je emotivni slom, no osjećala sam da će doći Jan i taj dio mene bio je miran. No dio mene koji je izgubio prvu bebu bio je tužan. Zahvalna sam na mom dečkiću koji sad raste, ima 11 godina i navikao je na svjetla pozornice odrastajući uz mene. Vjerojatno neće završiti u glazbi, no obožava kuhati. Već sada kuha bolje od mene i mogao bi postati pravi masterchef", iskrena je bila Ivana.

Ivana Banfić

(FOTO: Matija Habljak/PIXSELL)

Prisjetila se i prvog susreta sa Zlatkom Sucem kada je odjednom počela plakati.

"Naš se susret morao dogoditi. Tada nisam uopće znala što je duhovnost. On me potaknuo da pogledam u sebe. Kada sam k njemu krenula na duhovnu obnovu, prvi put sam spoznala sebe i da sam puno više od neke I Bee . To je jedan puno veći svijet koji mi je bio nedostupan."

Sa suprugom Krunom Ivana trenutno gradi kuću od prirodnih materijala i to pokraj Kupe.

Ivana Banfić

(FOTO: Igor Soban/PIXSELL)

"To je suprugovo remek-djelo i bit će nešto neobično u cijeloj Europi. Kuća je napravljena poput puževe kućice, energetski je učinkovita i u njoj ne treba puno grijanja ni klima-uređaja. Malo je sad zatišje jer meni je krenula karijera i ostavila sam Kruni da se time bavi. Na meni je da snimam pjesme i zabavljam ljude, a nakon što su otišli Dino Dvornik i Oliver , shvatila sam da je to moj poziv jer širim ljubav i ljudi su sretni. Imam puno ideja i mogla bih živjeti 150 godina. Nemam plan ići u dom umirovljenika, cilj mi je nastupati do zadnjeg daha, poput Jamesa Browna i Tine Turner . Lani je moja pjesma "Vrati me u disco" bila jedan od najvećih hitova na domaćim top-listama, a uskoro izlazi novi singl "Celebrity". Vidjet ćete, i ona će biti hit", zaključila je.