Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
instagram zvijezda Silvana Poljak

Ispovijest najpoznatije bake u Hrvatskoj: 'U braku sam 42 godine, upravo suprug je najčešće iza kamere'

Silvana Poljak iznimno je zanimljiva osoba na našim društvenim mrežama, a koja dokazuje da su godine uistinu - samo broj. U ispovijesti za RTL.hr slavna baka otkriva pozadinu svog uspješnog Instagram profila, ali i sretnog obiteljskog života

Image
Barbara Marinović/ 25.8.2022. u 8:00
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Najpoznatijom bakom u Hrvatskoj postala je skoro pa preko noći. Kada je RTL.hr objavio tekst i fotogaleriju o Silvani Poljak, ova vedra i vibrantna 59-godišnjakinja preko noći je postala jedna od najpoznatijih dama u zemlji. No, kao što to obično biva, ništa ne dolazi u jedan dan - pa niti slava na društvenim mrežama. Silvana Poljak popularnost je stekla i gradila postepeno, postajući kroz protekle dvije godine jedna od praćenijih dama u zemlji. Ne zamara se brojem pratitelja na Instagramu, no njih je skoro 20 tisuća. Ljudi su to koji uživaju biti dijelom njezine male internetske zajednice. Na otvaranje profila na Instagramu Silvana se odlučila tijekom pandemije, a u svemu je imala i veliku podršku obitelji - supruga i djece. Svoju životnu priču za RTL.hr Silvana Poljak ispričala je jednog sunčanog dalmatinskog poslijepodneva, ustupivši nam dio svog vremena.

Image
godine su joj samo broj!

Je li ona najzgodnija baka u Hrvatskoj? Silvana je majka slavne influencerice i žena osebujnog stila

Fotogalerija
Image
godine su joj samo broj!

Je li ona najzgodnija baka u Hrvatskoj? Silvana je majka slavne influencerice i žena osebujnog stila

Fotogalerija

Iznenadio ju je, otkrila nam je, interes za članak o njoj. "Možda je zanimljivo to što sam baka netipičnog modnog izričaja. Inače, mislim da ima puno lijepih baka, ali nisu prisutne na Instagramu. Mislim i da se ženama mojih godina zamjera što se javno eksponiraju, ako su ženstvene, ako su nesavršenog tijela, sugerira im se kako se smiju obući… Mogu govoriti samo u svoje ime, ovdje sam da pokažem svoj modni stil. Svjesna sam svojih godina i nesavršenosti, ali i kvaliteta. Nemam se namjeru ni s kim natjecati, za mene ne moda tek igra i izraz kreativnosti. Naravno da se ne moram svidjeti svakome, uostalom, teško je povjerovati da bi se itko svidio svakome. Život je sam po sebi težak i izazovan, smatram da nije bitno što i kako se odijevam - ja ili netko drugi. Pazim što ću odjenuti u posebnim prigodama i na posebnim mjestima, a u slobodno vrijeme puštam mašti na volju. Inače, živim sasvim običan život jedne zaposlene žene, majke i bake", ispričala nam je Silvana.

Suprug kao najveća podrška i čovjek iza kamere

U omiljenom hobiju najveća podrška joj je njezin voljeni suprug. Upravo se on najčešće nalazi iza kamere. "Volim ustati rano ujutro i sa suprugom otići na kavu uz more, a usput se fotografiram i za Instagram. Potom obavimo dnevne poslovne vezane uz obiteljsku tvrtku u kojoj sam direktorica. Kada stignem kod kuće, onda obavljam tipične kućanske poslove", priča Silvana. Kao i svaka dobra baka, kada treba, uskače kada treba pričuvati unučad, a usto slobodno vrijeme koristi i za druženja s prijateljima i obitelji. Instagram profil samo je jedna u nizu njezinih zanimacija, hobi kojim se krenula baviti za vrijeme pandemije. "Instagram sam otvorila u pandemiji, kada smo svi morali vrijeme provoditi izolirati pa sam uz šetnje počela fotografirati i objavljivati modne kombinacije", otkriva poduzetnica.

Njezina kći Slavica inače je jedna od najpoznatijih domaćih influencerica te je majci podrška. Ipak, Silvana nije tražila savjete svoje poznate kćeri kada su u pitanju društvene mreže. "Bila je to moja ideja pa nije bilo potrebe za savjetima! Naravno da je ponosna i podržava me u svemu što radim, baš kao i ja nju". Logično je bi cxfo da će na svom Instagramu pokazivati prvenstveno svoje kombinacije. "Modu volim oduvijek i pratim modne trendove, iako volim dati svoj pečat svakoj kombinaciji. U mladosti sam imala želju biti modna dizajnerica, ali ostalo je na dobrim željama. Uvijek sam bila maksimalno organizirana i predana poslu i obite lji jer bez dobre organizacije, truda i rada nema šanse za uspjeh. Za društvene mreže koristim svoje slobodno vrijeme". Kada stavimo pred Silvanu izbor - torbice ili cipele - ona odgovara: "Prednost dajem cipelama, lijepo odabrane cipele mogu podići svaku modnu kombinaciju… Prvo ću primijetiti na ženi cipele. No, iz svog ormara stvarno ne znam što izdvojiti, volim sve svoje kombinacije".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Sretna obitelj, uspješan posao i hobiji koji je uveseljavaju - Silvanina su formula sretnog života

Sjajnu liniju slavna baka održava vježbanjem, od kojeg se odmori ljeti. "Na jesen ću nastaviti sa školom jahanja koju su mi poklonila djeca kao rođendanski poklon, znajući da obožavam konje. Uglavnom se trudim kuhati i jesti zdravo", ispričala nam je Poljak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Upravo se čita

Image
INTERVJU

'Zlatna djevojka' Dona za RTL.hr: 'Ivan je dobar momak, ali meni treba više vremena da se zaljubim u osobu'

Privatno, Silvana je već 42 godine u braku sa svojim suprugom, koji joj je maksimalna podrška u svemu u životu. "Meni je to inače, uz ljubav, najvažnije u braku. Nema univerzalne formule za uspjeh, uz puno ljubavi, truda i rada te planiranja, sve se može. Zaista težim tome da u svemu dam najbolje od sebe. Najveći su mi uspjeh moja divna djeca - Anita, Slavica i Frane, na koje sam ponosna do neba. Sada su tu i moja predivna unučad te, naravno, moram pohvaliti i svoje divne zetove", sretna je gospođa Poljak. Baš zbog svega navedenog, ova dama ponosna je na svoje godine i iskustvo. "Ponosna sam na svoje godine, one su mi donijele životnu školu, zrelost i dodatnu hrabrost. Godinama nisam opterećena, veselim se i svim budućim i prihvaćam sve što mi donesu", zaključuje ova dama.

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
PODUZETNA KREATIVKA

Kristina Mandarina ima novu karijeru: Objavljuje filmiće na OnlyFans stranici i naplaćuje 97,05 kn pretplate

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba