Ostalo

'Ista majka'! Lejla Filipović pokazala svoju mamu, pratitelji se složili da je bivša misica njezina kopija

Lejla Filipović nikada nije krila koliko joj je podrška majke važna, a fotografija na kojoj ne skida osmijeh s lica u njezinom zagrljaju oduševila je pratitelje

T.M.
20.09.2022 14:45

Bivša misica Lejla Filipović jedna je od onih javnih osoba koje na društvenim mrežama često objavljuju detalje iz privatnog života. Fotografije s crvenog tepiha, raznih događaja pa čak i iz stomatološke ordinacije ponosno objavljuje na svom Instagramu, a mnogi se slažu kako je u posljednje vrijeme postala prava i uspješna influencerica.

Također, svaki slobodan trenutak najviše voli provoditi u društvu svoje obitelji, a često objavljuje fotografije na kojima pozira sa sestrama i majkom Fahmom Šehović. ''Zagrliti majčicu, neprocjenjivo'', napisala je Lejla u opisu fotografije na kojoj ne skida osmijeh s lica dok čvrsto drži voljenu majku. ''Ista majka'', samo su neki od komentara.

Inače, bivša manekenka i njezine sestre nisu imale lako djetinjstvo, ali im je u svakom trenutku život olakšavala njihova majka. Suprug joj je preminuo dok su Lejla i njezine sestre bile maloljetne, ali njihov odnos nakon tragične obiteljske situacije je samo očvrsnuo. Lejla često druženja s najbližom obitelji voli podijeliti na Instagramu. "Nije prošlo ni par dana a već mi sve nedostaje. Zagrljaj majke, osmijeh sestre, ulice moga djetinjstva, miris mora, borova.. Do sljedećeg susreta, grade moj", napisala je u veljači prošle godine uz fotografiju rodnog grada.