Ostalo

Istražili smo kako je biti celebrity mama u Hrvatskoj

Poznate dame već s prvim danima majčinstva moraju naučiti balansirati, prekrivati podočnjake kad izlaze u javnost, nabaciti svoj najbolji look jer znatiželjni fotoaparati malo toga praštaju.

Marija Pajić
28.02.2017 18:34

Biti mama zahtjevan je posao. Zato ovim sylish majkama koje puno rade, brinu za svoju djecu i uspijevaju izgledati fenomenalno - kapa do poda. Kamere na svakom koraku i našim celebovima ne opraštaju gafove pa i naše poznate majke priznaju da je biti celebrity mama ponekad Sizifov posao.


"Naravno da čovjek svašta izdrži ali to je stvarno jako teško jer je to baš fizički rad. To nije upitna ljubav, to je upitno koliko ti u jednom trenutku budeš zaista iscrpljen. ", rekla je Jelena Veljača.

S njom se slaže i pjevačica Pamela Ramljak.

"Kad on tek zaspe, bebač, i znamo da će spavati četiri sata onda ja odem da spavam u komadu bar tri.", kaže mama Pamela.

Poznate ljepotice - pjevačica Pamela Ramljak i glumica Jelena Veljača nisu zapostavile svoj posao. Slavne su, lijepe i besprijekorne su majke.

"Kako Lena raste i kako sad komunicira i odgovara na neka moja pitanja, razumije me tako je ta povezanost sve veća i veća.", ističe Jelena Veljača

Tu povezanost osjetila je i hrabra Pamela prije dvije i pol godine kada je izgubila svoje prvo dijete.


"Bili su jako sretni kad su čuli da sam trudna drugi put. Meni je jako puno trebalo da se oporavim od tog šoka. ", kaže Pamela


Male štruce veselja iziskuju puno pažnje pa je pred novim mamama veliki izazov - kako izbalansirati posao i majčinstvo.


"Ja imam i tu vrlinu i tu manu da radim od doma....kad me vidi za kompjuterom ona ne zna da ja radim i da se sad ne mogu igrati s njom.", kaže Jelena

A u vrijeme snimanja serije Prava žena i malena Lena bila s njom. Dok Lena snima s mamom, Pamela za svog Antuna ima drugo rješenje.

"Ja imam zahvalan posao koji je samo vikendima....suprug, tetka, snaći ćemo se.", kaže Pamela.


I dok se bore protiv nesanice i umora ipak uspijevaju sve uskladiti. Jelena i Pamela su lijepe, sposobne, uspješne i predane žene i majke. One su - sve u jednom.