Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
Ekskluzivna ispovijest

Iva Balent otkrila da je bila teško bolesna: tko je zaslužan za njeno čudotvorno ozdravljenje?

Prvi put nakon izbijanja afere Agrokor, Iva Balent stala je pred kamere. I to baš pred kamere Exkluziva i otkrila da je bila teško bolesna

Ana Miščević/ 14.4.2018. u 18:20
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

"Ja sam bila bolesna i nakon što sam čudesno ozdravila, promjenila sam svoj život iz korijena i počela sam raditi na sebi", rekla je Iva Balent za Exkluziv

Na pitanje od čega je bolovala, odgovorila nam je kako joj je srce bilo bolesno. Najnovije je to ekskluzivno svjedočanstvo Ive Balent o tome kako je prije sedam godina čudesno ozdravila.

"Ja vam uopće ne mogu opisati koji je to osjećaj", dodala je. 

Tko bi pomislio da je uz sav luksuz u kojem je uživala prije pada obitelji Todorić, Iva zapravo imala velike probleme koje je vješto krila. Srce je, kaže, bilo bolesno, no bol je možda liječila novcem i luksuznim  životom u dvorcu, skupom odjećom, najluksuznijim hotelima, torbicama, večerama. Sve dok njezin život nije promjenila Ana Bučević, poznata motivacijska govornica.

Iako sada često sluša Anine savjete, njihov je prvi kontakt bio pravi fijasko.

"Kad sam radila Janu vodu s porukom, onda sam je pitala da li bi mi htjela davati svoje poruke na boci i odbila me. Ja sam bila toliko oduševljena s tim da je ona mene odbila i rekla sam - ova žena sebe zna cijeniti. Neću sad pričati zašto me odbila, ali je bila tad apsolutno u pravu", ispričala je Iva.  

I tada se dogodio klik. Baš kao i s ostalim sljedbenicima koji su u Ani pronašli 'ono nešto'. Njih čak 220 zatekli smo na rasprodanoj zagrebačkoj radionici. Među njima je bila i Iva. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

"Sve to što sam naučila kad sam slušala Anu, shvatila sam da to je ono nešto što čovjek treba početi živjeti, ne samo čitati i slušati, nego početi prakticirati i tu je ono gdje je meni Ana najviše pomogla. Da počnem prakticirati stvari koje sam u životu puno puta čula", objasnila je Iva. 

A Anu Bučević, 40-godišnjakinju iz Splita, ljudi doista slušaju. Žena je to kojoj uz rasprodana predavanja i radionice te knjige koje su postale bestseleri i brojke njezinih sljedbenika itekako idu u prilog.

"Ako ćemo govoriti o brojkama - 150.000 na Youtubeu, 110.000 na Instagramu, 150.000 na Facebooku - to su brojke. Ali sve su to duše, nisu to sljedbenici. To su duše koje su mene odabrale da ih podsjetim tko su. I koliko su oni moji sljedebenici, toliko sam i ja njihova. Ja bi za sebe rekla da sam duša koja je došla na ovaj svijet po iskustvo, po užitak spoznaje i samospoznaje, apsolutna svjesna da imam ego koji upravo i igra te uloge koje mi daju identitet", rekla je Ana. 

No, dok je pomagala drugima, suočila se s najtežom dijagnozom. Njezinu suprugu 2013. godine dijagnosticiran je karcinom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Upravo se čita

Image
ljubav je na selu

Sve je teže na farmama! Hrvoje izbacio Suzanu, a ona poručila: 'Imam žuljeve, no očito se to ne cijeni!'

"Nama je zaista bilo suđeno da se upoznamo i ja sam rekla kud ćeš ljepše nego meni da dođeš s krcinomom, koja vjeruje u sve ovo što vjeruje, znajući kako iscjeljenje funkcionira, znajući da nije do moje vibracije nego do njegove", kaže.  

Karcinom je prebolio. Vibracije su čini se bile dovoljno jake. A iste odašilje Ana i na svojim predavanjima. 

Nekome su to YouTube videa, a Ivi Balent život je promijenio jedan telefosnki poziv i vjerojatno prva osoba koja ju je odbila. Eto dokaza da je život nepredvidiv - danas odbijenica, već sutra najbolja prijateljica!  

'Exkluziv' gledajte svake subote i nedjelje u 17:50 na RTL-u, a propuštene emisije pogledajte besplatno na RTL Play.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
IMA POTPUNO NOVI ŽIVOT

Čak se i preimenovao: Bivši suprug Indire Levak Narcis Mujkić sada živi s megauspješnom Senadom Adžem na Floridi

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba