Ostalo

Iva Balent otkrila da je bila teško bolesna: tko je zaslužan za njeno čudotvorno ozdravljenje?

Prvi put nakon izbijanja afere Agrokor, Iva Balent stala je pred kamere. I to baš pred kamere Exkluziva i otkrila da je bila teško bolesna

Ana Miščević
14.04.2018 18:20

"Ja sam bila bolesna i nakon što sam čudesno ozdravila, promjenila sam svoj život iz korijena i počela sam raditi na sebi", rekla je Iva Balent za Exkluziv .

Na pitanje od čega je bolovala, odgovorila nam je kako joj je srce bilo bolesno. Najnovije je to ekskluzivno svjedočanstvo Ive Balent o tome kako je prije sedam godina čudesno ozdravila.

"Ja vam uopće ne mogu opisati koji je to osjećaj", dodala je.

Tko bi pomislio da je uz sav luksuz u kojem je uživala prije pada obitelji Todorić, Iva zapravo imala velike probleme koje je vješto krila. Srce je, kaže, bilo bolesno, no bol je možda liječila novcem i luksuznim životom u dvorcu, skupom odjećom, najluksuznijim hotelima, torbicama, večerama. Sve dok njezin život nije promjenila Ana Bučević , poznata motivacijska govornica.

Iako sada često sluša Anine savjete, njihov je prvi kontakt bio pravi fijasko.

"Kad sam radila Janu vodu s porukom, onda sam je pitala da li bi mi htjela davati svoje poruke na boci i odbila me. Ja sam bila toliko oduševljena s tim da je ona mene odbila i rekla sam - ova žena sebe zna cijeniti. Neću sad pričati zašto me odbila, ali je bila tad apsolutno u pravu", ispričala je Iva.

I tada se dogodio klik. Baš kao i s ostalim sljedbenicima koji su u Ani pronašli 'ono nešto'. Njih čak 220 zatekli smo na rasprodanoj zagrebačkoj radionici. Među njima je bila i Iva.

"Sve to što sam naučila kad sam slušala Anu, shvatila sam da to je ono nešto što čovjek treba početi živjeti, ne samo čitati i slušati, nego početi prakticirati i tu je ono gdje je meni Ana najviše pomogla. Da počnem prakticirati stvari koje sam u životu puno puta čula", objasnila je Iva.

A Anu Bučević , 40-godišnjakinju iz Splita, ljudi doista slušaju. Žena je to kojoj uz rasprodana predavanja i radionice te knjige koje su postale bestseleri i brojke njezinih sljedbenika itekako idu u prilog.

"Ako ćemo govoriti o brojkama - 150.000 na Youtubeu, 110.000 na Instagramu, 150.000 na Facebooku - to su brojke. Ali sve su to duše, nisu to sljedbenici. To su duše koje su mene odabrale da ih podsjetim tko su. I koliko su oni moji sljedebenici, toliko sam i ja njihova. Ja bi za sebe rekla da sam duša koja je došla na ovaj svijet po iskustvo, po užitak spoznaje i samospoznaje, apsolutna svjesna da imam ego koji upravo i igra te uloge koje mi daju identitet", rekla je Ana.

No, dok je pomagala drugima, suočila se s najtežom dijagnozom. Njezinu suprugu 2013. godine dijagnosticiran je karcinom.

"Nama je zaista bilo suđeno da se upoznamo i ja sam rekla kud ćeš ljepše nego meni da dođeš s krcinomom, koja vjeruje u sve ovo što vjeruje, znajući kako iscjeljenje funkcionira, znajući da nije do moje vibracije nego do njegove", kaže.

Karcinom je prebolio. Vibracije su čini se bile dovoljno jake. A iste odašilje Ana i na svojim predavanjima.

Nekome su to YouTube videa, a Ivi Balent život je promijenio jedan telefosnki poziv i vjerojatno prva osoba koja ju je odbila. Eto dokaza da je život nepredvidiv - danas odbijenica, već sutra najbolja prijateljica!

'Exkluziv' gledajte svake subote i nedjelje u 17:50 na RTL-u, a propuštene emisije pogledajte besplatno na RTL Play .