Ostalo

Iva Jerković objavila rijetku fotografiju na kojoj pozira sa suprugom i dvogodišnjom kćeri

Lijepa Iva Jerković gotovo pa nikada ne objavljuje fotografije na kojima otkriva mnogo detalja iz svog privatnog života, ali ovaj put je odlučila napraviti iznimku

T.M.
16.07.2022 09:00

Bivša manekenka i televizijska voditeljicaIvaJerković svoj privatni život već godinama nastoji držati daleko od očiju javnosti. I to joj dobro ide! Poznato je kako već godinama ljubi partnera Josipa Antića Zefu, a prije dvije godine dobili su kćer Rinu Ami. No, o obiteljsko idili Iva rijetko kada priča te samo povremeno na društvenim mrežama objavi fotografiju na kojima pokazuje članove svoje obitelji.

nbvn.webp

Ovaj put je napravila iznimku i objavila fotografiju sa svojim partnerom, točnije njihove sjene na plaži. Zaljubljeni golupčići pozirali su zagrljeno dok poduzetnik drži kćer u rukama. U opis spomenute objave samo je stavila jedno crveno srce.

Iva Jerković i Barbara Ljiljak

Inače, iako se već godinama ne bavi manekenstvom, popularna Iva Jerković i dalje privlači poglede gdje god se pojavi, a njezini mnogobrojni obožavatelji pokušavaju pratiti svaki njezin korak. Prije nekoliko godina Iva se bacila u poduzetničke vode sa svojim beauty salonom u Zagrebu, a ostvarila se i u ulozi majke kada je u veljači 2020. rodila djevojčicu.