Ostalo

Iva Majoli pokazala stan u koji se preselila nakon udaje za talijanskog poduzetnika

Trenutno su u stanu u prvom planu buketi cvijeća koje je dobila na vjenčanju

RTL.hr
09.10.2022 18:00

Bivša tenisačica Iva Majoli prije nekoliko dana u Milanu se udala zatalijanskog poduzetnika Roberta Calegarija , a sada je na Instagram Storyju podijelila fotografijusvog novog doma u kojem živi sa suprugom. Trenutno su ondje u prvom planu buketi cvijeća koje je dobila na vjenčanju.

Udajom za talijanskog poduzetnika, najbolja hrvatska tenisačica svih vremena i osvajačica Roland Garrosa u Parizu 1997. godine, svoju je zagrebačku adresu zamijenila – milanskom. Na svom Instagram Storyju iskoristila je priliku i kako bi zahvalila svim uzvanicima koji su joj uljepšali njezin poseban dan.

4369591d-e832-4e4a-8a05-1b298e86213b.jpeg

Podsjetimo, s Robertom Calegarijem sevjenčala u milanskoj vijećnici, a slavlje se nastavilo u hotelu Principe di Savoia. Na društvenim mrežama osvanule su brojnesnimke i fotografije sa svadbenog slavlja.

Inače, izbornica ženske teniske reprezentacije koja se danas bavi organizacijom ženskih teniskih turnira, planira napraviti slavlje za veći krug prijatelja koje će vjerojatno organizirati u svibnju iduće godine i to opet u Italiji. Zbog poslovnih obveza još ne može otputovati na medeni mjesec sa svojim dragim.