Ostalo

Iva Majoli se udaje ovog vikenda: Naša najbolja tenisačica seli iz Hrvatske

Najbolja hrvatska tenisačica Iva Majoli pronašla je sreću u ljubavi i zagrljaju talijanskog poduzetnika Fabija Cavinata, ali sada će to i ozakoniti

RTL.hr
04.10.2022 12:00

Prema pisanju Slobodne Dalmacije , nekadašnja tenisačica Iva Majoli ovaj vikend staje pred oltar u Milanu gdje će je dočekati njezin partner Fabio Cavinato . Nekadašnja tenisačica koja danas radi u organizaciji ženskih teniskih natjecanja nastavit će svoj život u Italiji, ali prije toga organizirala je dva svadbena slavlja, ono u Zagrebu, a potom i u Milanu na kojem će biti veći naglasak.

Polovicom kolovoza je proslavila svoj 45. rođendan na jugu Dalmacije, a djelić rođendanske atmosfere podijelila je na svom službenom Instagram profilu nizom fotografija na kojima se vidi kako je proslavila u obiteljsko-prijateljskom krugu, ali naravno da je tu bio i Fabio. Majoli i Cavinato su dio svog ljetovanja proveli u Dubrovniku, a nisu zaobišli ni Mljet, Padovu, Monte Carlo i Veronu.

Za sve je kriv njezin Instagram Story na kojem je otkrila detalje vlastite djevojačke zabave. "Osvojio me svojom jednostavnošću i pažnjom. Dosad mi to nitko nije davao na način na koji on to čini", rekla je zaljubljena Majoli nedavno za Story .

Iva Majoli i Roberto Calegari

Podsjećamo kako osvajačica Roland Garrosa 1997. godine u Parizu iza sebe ima jedan neuspješan brak. Naime, Majoli je 2006. godine izrekla "uzimam" Stipi Mariću na raskošnoj svadbi koja je tada stajala nevjerojatnih 250.000 eura. Srećom, u tom braku su dobili zajedničku kćer, 14-godišnju Miju .

Iva Majoli i Fabio.jpg