Ostalo

Iva Radić otkrila nam je tajnu uspjeha: 'Nametnula sam se kao netko tko se ne boji muškaraca'

Poduzetnica Iva Radić ne krije da put do uspjeha ponekad nije lagan, ali zahvaljujući timu dobrih i kvalitetnih ljudi, ali i vlastitom ulaganju - danas uspješno balansira između biznisa i obitelji

T.M.
12.04.2022 12:00

Poduzetnica Iva Radić posljednjih godina zna samo za jedno, a to su red, rad i disciplina! Zahvaljujući mukotrpnom radu, danas uspješno vodi svoj biznis, a sve uspije uskladiti i s privatnim životom s obzirom na to da je i ponosna majka troje djece. O svom privatnom životu ne voli pričati iako su mediji pisali da je već neko vrijeme u ljubavnoj vezi s markantnim muškarcem s kojim je i uhvaćena u prosincu na zagrebačkoj špici. Iako o ljubavi nije htjela pričati, Iva Radić za RTL.hr progovorila je o poslu, majčinstvu, ali i novimplanovima.

"Vjerujem da mi je kao ženi bilo teže uspjeti, ali nikada se s tim nisam opterećivala. Pokušavala sam to pretvoriti u svoju prednost i smatram da sam to i napravila. Na putu do uspjeha mislim da me vodio i neki mali inat - dokazat ću vam da to i žene mogu! Moram naglasiti i kako sam imala veliku podršku meni važnih ljudi, zahvalna sam im, a koliko su mi važni najbolje dokazuje podatak da surađujem s istim ljudima kao i na početku karijere. To su osobe bez kojih danas ne bih bila tu gdje jesam", rekla nam je Iva.

Ova 45-godišnja ne krije da bez obzira na uspjeh koji je ostvarila - najviše je ponosna na svoje tri djevojčice koje su, kako i sama priznaje, sada već djevojke. Da je teško balansirati između posla i majčinstva, Iva ne krije, ali je danas ponosna što je svoje nasljednice izvela na pravi put.

"Nametnula sam se kao netko tko se ne boji muškaraca. Danas sam ponosna majka, više ne mogu reći djece jer su to već djevojke. Ponekad mi je bilo teško jer djeca imaju svoje potrebe, a roditelj treba balansirati između posla i obitelj. Smatram da sam to dobro napravila i da sam savjesni roditelj", priznaje Iva i dodaje:

"Sve ono što nisam ostvarila, a jednog dana bih htjela, je u procesu nastajanja. Radim na tome. Takve stvari dolaze na putu, a ja ih pokušavam 'zgrabiti' kao svoju priliku", kaže poduzetnica.

Za kraj nam je otkrila kako je ponosna što je godinama njezin tim na glasu kao pošten i uspješan, a u životu svakog poduzetnika najbitnije je da svakoj osobi i nakon deset godina rada možeš pogledati u lice.

"Kada je riječ o privatnom životu, naravno, najponosnija sam na svoju djecu. U poslovnom životu sretna sam jer sam u posljednjih deset godina uspjela stvoriti biznis koji je prepoznatljiv i uspješan. Godinama smo na glasu kao vrijedan i uspješan tim, a danas svakog mogu pogledati u lice i reći - hvala!

Zagrebački hotel Esplanade u četvrtak je na jedan dan postao novi dom Ane Radišić, odnosno njezinih oblaka". Popularna TV voditeljica, urednica te podcasterica na live podcastu pod nazivom Putem oblaka s Anom Radišić" ugostila je 16 osoba iz javnog i poslovnog života među kojima se našla i poduzetnica Iva Radić! Simpatična Ana svojoj publici pružila je šest sati razgovora s osobama koje pokazuju da je nemoguće moguće ako dovoljno jako vjeruješ i trudiš se. To je pokazala i sama Ana koja kao svoju poslovnu egidu stavlja izlazak iz svih zona komfora, a live podcast samo je jedan od primjera toga jer je ovo ujedno i prvi put u Hrvatskoj da je podcast na ovakav način došao među publiku.