Play ponuda
Play ponuda
druženje s dečkima iz pravila igre

Ivan Penezić: 'Prekinuo sam s curom na Valentinovo'

Dečki iz benda Pravila igre došli su u posjet Tabloid.hr-u povodom njihove 3D turneje koja trenutačno oduševljava fanove

Antonia Hrvatin/ 13.2.2019. u 15:21
Play ponuda

Bend Pravila igre trenutno svojom 3D turnejom u kino dvoranama donosi sasvim nešto novo na hrvatsku scenu.

Naime, riječ je o koncertima organiziranim u pet hrvatskih gradova - Osijeku, Rijeci, Splitu, Varaždinu i Zagrebu, a posebno i drugačije je što su dečki u kino dvoranama stvorili pravi štimung na potpuno novi audiovizualan način. 

Iako nije uobičajeno da se koncerti održavaju u kino dvoranama, dečki su nam otkrili u čemu je zapravo tajna: "Tu je riječ o pravom koncertu koji je povezan sa serijom koju smo mi snimili tako da su i sve pjesme, kao i njihov redoslijed, vezani uz radnju koja se događa iza nas. Možemo reći kako je ovo jako interaktivna veza između glazbe i filma", rekli su nam Goran Belošević i Ivan Penezić

S obzirom na to da se turneja održava baš u mjesecu zaljubljenih, cijela je priča oko koncerata koncipirana na ljubavi i Valentinovu, a nas je zanimalo gdje će dečki provesti najromantičniji dan u godini. No, nismo dobili odgovor koji smo zamišljali. "Valentinovo ćemo provesti zajedno u Splitu na radijskim postajama", priznali su Ivan i Goran.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play ponuda

Da nije bilo lako uspjeti na hrvatskoj sceni, priznali su i sami, a smatraju da je pronalazak svog mjesta pod zvijezdama bio mnogo lakši nekad nego danas kada se dogodila prava hiper produkcija sadržaja, ali i izvođača.

"Važno je biti poseban, drugačiji od drugih te imati nešto što nitko nema, bila to boja glasa ili styling", rekli su dečki, a mi moramo priznati kako su zaista uspjeli na našu estradu donijeti nešto svježe. 

Stoga, svi koji niste, kupite svoje karte te podržite Pravila igre koji u petak nastavljaju svoju turneju u Splitu, potom 18.2. u Varaždinu, a završni će show održati u Zagrebu 22.2.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play ponuda

Upravo se čita

Image
DONOSIMO RECEPT

Domaći trganci baš su za prste polizati! Evo kako ih Marina sprema

Cijeli intervju s Goranom i Ivanom pogledajte u gore priloženom videu!

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
skandali su iza nje

Napokon pronašla sreću: bivša pjevačica ET-ja se udala

Play ponuda

Više s weba