Play ponuda
Play ponuda
Roditeljske brige

Ivan Šarić: 'Sin mi je pao, nije mu ništa. Ja sam zaradio frakturu lubanje od Korane'

Ivan i Korana na društvenim mrežama ne kriju sreću što je prije devet mjeseci na svijet stigao njihov prvi sin. Korana je rodila u travnju prošle godine, ali je nakon rođenja provela samo deset minuta s njim s obzirom na to da dječak bio na intenzivnoj njezi

Image
Foto: Instagram
T.M./ 24.1.2022. u 9:50
Play ponuda

Komičar Ivan Šarić prije nešto više od pola godine ostvario se u ulozi oca pa s pratiteljima često dijeli razne događaje iz roditeljskog života. Na društvenim mrežama ne krije kako mu je to, baš kao i svakom roditelju, najteža, ali i najljepša uloga. 

Ovaj put s pratiteljima je podijelio još jedan trenutak, a riječ je o prvom padu njegovog sina Olivera. U objavi je spomenuo i dugogodišnju partnericu i majku njegovog djeteta, diplomiranu ekonomisticu i voditeljicu Koranu Gvozdić. 

"Danas je Oli po prvi put pao. Okrenuo se i pao s kauča. Nije mu bilo ništa - prvi pad. Ali ja sam zaradio frakturu lubanje i čeljusti. Od Korane", napisao je poznati domaći komičar na svom Instagram profilu. 

Podsjetimo, Ivan i Korana na društvenim mrežama ne kriju sreću što je prije devet mjeseci na svijet stigao njihov prvi sin. Korana je rodila u travnju prošle godine, ali je nakon rođenja provela samo deset minuta s njim s obzirom na to da dječak bio na intenzivnoj njezi. Šarić je zbog toga sina vidio tek kada su sretno došli kući.

Korana i Ivan upoznali su se prije devet godina, točnije u listopadu 2012. godine. Premda isprva nisu htjeli javno govoriti o svom odnosu, često ih se moglo vidjeti na zagrebačkim ulicama, u šetnjama i na zajedničkim večerama. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play ponuda

Uslijedila su mnogobrojna zajednička putovanja, a na jednom od njih, na oboma omiljenom grčkom otoku Zakintos, Ivan je 2016. godine kleknuo pred Koranu i zaprosio je. Pred oltar do sada još nisu stali, no nedavno je Šarić poručio kako će rođenje Olivera zasigurno to ubrzati.

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
impresivne... brojke

Najbujnije grudi Sesveta! Marija Meglaj prava je Instagram senzacija

Play ponuda

Više s weba