Ostalo

Ivan Zak: 'Mislim da smo Tara i ja neobična, ali dobitna kombinacija'

Žene katkad trebaju preuzeti inicijativu i javiti se muškarcu o kojem razmišljaju. Iako zvuči kao ljubavni, bio je ovo poslovni scenarij koji je spojio Taru i Ivana Zaka

Ana Miščević
07.04.2019 18:24

Proljetno uživanje na suncu ili radni sastanak u srcu Zagreba? Čini se da su Ivan Zak i Tara spojili oboje.U posljednje se vrijeme Tara, poznatija kao bivša pjevačica Karme i Ivan Zak često druže, asvoja bi druženja opisali kao "naj, naj".

"Mislim da smo Tara i ja neočekivana, ali dobitna kombinacija . Nekako se to sve spontano dogodilo - Tara mi se javila da joj napišem neke pjesme i tako je došlo do razgovora", rekao nam je Ivan.

Razgovor je prerastao u ozbiljnu suradnju koja je već rezultirala spotompa će Tarina obitelj, pogotov njezin partner Mihael , morati naučiti dijeliti je s najpoželjnijim pjevačem na estradi.

"Moj dragi nije ljubomoran, dapače, velika mi je podrška i prati me kad god može", rekla je Tara.

"Ja sam Karmu slušao još kaoklinac dok sambio lokalni muzičar. Svirao sam s lokalnim bendom te smo izvodili i neke Karmine pjesme. Evo, danas se desilo da u surađujemo", otkrio nam je Zak.

A pjevač ove godine slavi veliku obljetnicu."Bliži mi se četrdeseti rođendan . Bit će tofešta barem tri dana", rekao je.

Želja, kaže, nema posebnih - zdravlje njegovih najmilijih uvijek je vrhu listepa mu i mi od srca želimo zdrav i sretan četrdeseti rođendan.