Play ponuda
Play ponuda
miljenik žena

Ivan Zak: 'Mislim da smo Tara i ja neobična, ali dobitna kombinacija'

Žene katkad trebaju preuzeti inicijativu i javiti se muškarcu o kojem razmišljaju. Iako zvuči kao ljubavni, bio je ovo poslovni scenarij koji je spojio Taru i Ivana Zaka

Ana Miščević/ 7.4.2019. u 18:24
Play ponuda

Proljetno uživanje na suncu ili radni sastanak u srcu Zagreba? Čini se da su Ivan Zak i Tara spojili oboje. U posljednje se vrijeme Tara, poznatija kao bivša pjevačica Karme i Ivan Zak često druže, a svoja bi druženja opisali kao "naj, naj". 

>>Ivan Zak napokon otkrio tko je njegova princeza

"Mislim da smo Tara i ja neočekivana, ali dobitna kombinacija. Nekako se to sve spontano dogodilo - Tara mi se javila da joj napišem neke pjesme i tako je došlo do razgovora", rekao nam je Ivan. 

Razgovor je prerastao u ozbiljnu suradnju koja je već rezultirala spotom pa će Tarina  obitelj, pogotov njezin partner Mihael, morati naučiti dijeliti je s najpoželjnijim pjevačem na estradi.

"Moj dragi nije ljubomoran, dapače, velika mi je podrška i prati me kad god može", rekla je Tara. 

"Ja sam Karmu slušao još kao klinac dok sam bio lokalni muzičar. Svirao sam s lokalnim bendom te smo izvodili i neke Karmine pjesme. Evo, danas se desilo da u surađujemo", otkrio nam je Zak. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play ponuda

>>Ivan Zak otkrio zašto je odbio graditi karijeru vani: 'Ne želim biti rob'

A pjevač ove godine slavi veliku obljetnicu. "Bliži mi se četrdeseti rođendan. Bit će to fešta barem tri dana", rekao je. 

Želja, kaže, nema posebnih -  zdravlje njegovih najmilijih uvijek je vrhu liste pa mu i mi od srca želimo zdrav i sretan četrdeseti rođendan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play ponuda

Upravo se čita

Image
ISCRPLJENI OD VIROZE

Martina i Ismael opet bolesni pa on donio važnu odluku: 'Ne možemo tako dalje'

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
za rtl.hr prisjetila se djetinjstva

Borna Kotromanić o blagdanima nekad i sad: 'Božić je postao masovni cirkus iliti kolektivno ludilo'

Play ponuda

Više s weba