Ostalo

Ivan Zak otkrio hoće li ljetovanje provesti 's onom pravom' i premijerno nam otkrio prve akorde novog hita

Ivan Zak novom pjesmom "Milijun" dokazat će da može vladati klupskom scenom jednako uspješno kao što puni trgove i Arene, a s kim će provesti ljeto? Otkrijte u nastavku

Andrea Solar
20.07.2019 18:30

Tisuće prodanih albuma, rasprodani koncerti i nominacija za Porin - Ivan Zak dobro je poznato ime na našoj estradi, a milijun je razloga zašto ćete zavoljeti njegov novi ljetni hit.

"Tražim uvijek nešto novo u studiju. Naročito u današnje vrijeme kad se muzika mijenja kao i sve drugo, tražiš nove beatove i melodiju i tako je nastala 'Milion", otkrio nam je. i dodao da je nova pjesma drugačija od svega što je radio prije.

Kao i dosad, u vrhunsku produkcijuulaže sav napor pa je spot snimao tri dana.

"Bilo nam je popriličnoradno i vruće. Ja se divim glumcima, to je nešto što ja sigurno ne bih htio biti jer milijun puta ponavljaš isto. Snimanje spota mi bude najteži dio", objasnio nam je.

Iza sebe ima brojne nastupe, pjevačko i produkcijsko iskustvo, ali trema prije nastupa i dalje se javlja.

"Kad čujem skandiranje počne mi srce jače lupat i krene taj adrenalin, kad bi ta doza treme nestala, to ne bi bilo to. Najveću tremu sam imao kad sam izlazio na stage u Areni Zagreb - to neću zaboraviti dok sam živ. "

Sigurno neće zaboraviti niti svoje prve glazbene korake, koji su počeli već u vrtićkoj dobi.

"Sviranje gitareje kod mene počelo sa šest godina", a prava inspiracija bio mu je film 'La Bamba.'

No, prije nego što osvoji nove pozornice, Zak se planira uputiti na našu obalu.

"Svako ljeto je neplanirano. Volim s prijateljima otići na kupanje, ali što će ti godišnji odmor kad radiš ono što voliš?", dodaje.

A sve obožavateljice zanima i postoji li pripadnica ljepšeg spola koja će mu se pridružiti na ljetovanju?

"To ćemo otkriti u pravo vrijeme."

Dok nestrpljivo iščekujemo nove hitove, ali i tko će osvojiti njegovo srce, premijerno poslušajte prve akorde nove pjesme u prilogu.