Play ponuda
Play ponuda
42. rođendan

Nekada su bile najljepše Hrvatice: Ivana Delač slavila rođendan u društvu bivših misica

Lijepa Ivana s veselim društvom u jednom restoranu slavila je 42. rođendan, a na popisu gostiju našle su se i žene koje su svojedobno proglašene najljepšim Hrvaticama, Nina Slamić Gudeljević i Ivana Mišura Vlaović

Image
Foto: privatni album
T.M./ 27.1.2022. u 13:45
Play ponuda

Ivana Delač hrvatskoj se javnosti predstavila prije 19 godina kad je osvojila titulu Miss Universe Hrvatske, a danas, gotovo 20 godina kasnije, gdje god se pojavi plijeni pažnju svojim savršenim izgledom i modnim kombinacijama.

Bivša manekenka, poduzetnica i diplomirana ekonomistica na društvenim mrežama često objavljuje fotografije, a posljednja je svakako posebna s obzirom na to da je riječ o veseloj rođendanskoj proslavi. 

Lijepa Ivana s veselim društvom u jednom restoranu slavila je 42. rođendan, a na popisu gostiju našle su se i žene koje su svojedobno proglašene najljepšim Hrvaticama, Nina Slamić Gudeljević i Ivana Mišura Vlaović. Riječ je o dugogodišnjem prijateljstvu kojem vrijeme ne može ništa pa tako svaki slobodan trenutak često provode zajedno. 

Image
sreća domaćeg para

Ekskluzivno doznajemo ime kćerkice Ivane Mišure i 17 godina starijeg Gorana Vlaovića

Image
sreća domaćeg para

Ekskluzivno doznajemo ime kćerkice Ivane Mišure i 17 godina starijeg Gorana Vlaovića

Inače, bivša Miss Hrvatsken Nina Slamić Gudeljević posvetila se obiteljskom životu, a u posljednjih desetak godina rijetko ju možemo vidjeti pred kamerama. U dugogodišnjem je braku s poduzetnikom Hrvojem Gudeljevićem, a zajedno imaju troje djece, dva sina i kćer. 

S druge strane, o životu Ivane Mišure Vlaović zna se ipak nešto više s obzirom na to da se nedavno udala za 17 godina starijeg bivšeg nogometaša Gorana Vlaovića. Početkom prošle godine ostvarila se i u ulozi majke, a na svijet je stigla djevojčica Vana. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play ponuda
Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
popularna djevojka

Ovo je ista osoba? Splitska influencerica Ela Jerković podvrgnula se brojnim operacijama, evo kako je izgledala prije

Play ponuda

Više s weba