Play ponuda
Play ponuda
ISKRENO O PREDSTAVNICI

Ivana Kindl ne štedi riječi: 'Mijina pjesma je slatka, ali utopit će se u masi. Eurosong traži eksces'

Glazbenica je u intervjuu za RTL.hr nedavno rekla kako smatra da je hrvatskim predstavnicima na Eurosongu problem to što generalno nemaju hrabrosti ponuditi nešto novo. Pjesma Mije Dimšić joj je 'slatka' , ali smatra kako će se uklopiti u masi

Image
Foto: RTL SHOW
Antonija Šipušić/ 10.5.2022. u 10:01
Play ponuda

U polufinalnoj večeri Eurosonga večeras će nastupiti naša predstavnica, glazbenica Mia Dimšić s pjesmom 'Guilty Pleasure'. Kladionice Eurosonga predviđaju joj 27. mjesto što znači da prema predikcijama neće vidjeti finale, no ne trebamo biti previše skeptični. Brojne zvijezde proteklih mjeseci oglasile su se oko njezine pjesme, a jedna od njih bila je i glazbenica Ivana Kindl. Nekoliko puta je bila na Dori, no nije se uspjela plasirati na Eurosong. Što se tiče Mije, kako je prije nekoliko mjeseci rekla u videointervjuu za RTL.hr, smatra kako nedostaje ono nešto da bi se ona kao izvođačica, a potom i mi kao zemlja, istaknuli i na europskoj pozornici.

„Pjesma je slatka, ali bojim se da će se utopiti u masi. Zaista se toga bojim jer je vrlo jednostavna, a danas Eurosong traži nešto, neki eksces, neko ludilo ili neku fora pjesmu poput Konstraktine. Već dugo rocka nije bilo pa kad se pojavio Damiano David naravno da su svi 'pali'. Iako smo svi odrasli u generaciji Princea, tog glam rocka gdje su muškarci nosili štikle i šminkali se nije bilo zaista dugo. Danas prolaze ekstremi, a mislim da smo mi previše normalni“, rekla je Ivana iskreno te nastavila s analizom: „Zatvoreni smo, stisnuti, mi kao da se ne znamo okuražiti, otvoriti se, mi stalno kao da očekujemo nešto, prilagođavamo se trendovima, a ustvari treba 'furati' svoj stil. U tome je stvar. Meni je recimo na Dori bila odlična Elis Lovrić i njezina pjesma koja je definitivno savršena za Eurosong i smatram kako bi u finalu definitivno bila među prvih pet“.

https://d19p4plxg0u3gz.cloudfront.net/06d79048-c93c-11ec-8319-9e2c164f74ff/original

Izvor: Profimedia

Našoj Miji, naravno, drži fige, no smatra kako će Konstrakta, zbog svoje originalnosti, vrlo vjerojatno puno bolje proći, a njezina 'In Corpore sano' po kladionicama je na visokom 12. mjestu. Priznala je da čim ju je ugledala na Beoviziji da je na nju ostavila nevjerojatan dojam.

Konstrakta u velikom videointervjuu za RTL.hr otkriva pravo značenje pjesme

„Odmah sam pomislila, 'uh, Konstrakta je ludilo'. Baš sam se jako iznenadila kada je prošla. Pojavi se tako netko moje generacije poput nje i razvali. Odlično. To znači da nikada ne znaš“, zaključila je.

Cijeli intervju pogledajte OVDJE.

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
Posvećena obitelji

Amra Džeko uskoro će dobiti svoje peto dijete: 'Majčinstvo je moja krajnja svrha'

Play ponuda

Više s weba