Play ponuda
Play ponuda
tražila pomoć

Ivana Kindl: Netko mi je ukrao identitet

Pjevačica je na društvenim mrežama zamolila ljude da joj se jave ako ih je kontaktirala osoba koristeći njezin identitet

Image
Foto: Žarko Bašić/Pixsell
Tabloid.hr/ 24.1.2018. u 11:26
Play ponuda

Pjevačica Ivana Kindl požalila se da se našla na meti zlobnika koji su joj ukrali identitet. U njezino ime mailom dogovaraju gaže s kolegama glazbenicima, nakon čega ih otkazuju.

Zgrožena Ivana za prijevaru je saznala sasvim slučajno od jednog kolege. Krađa identiteta toliko ju je zgrozila da je o svemu odlučila javno progovoriti, a svojim pratiteljima uputila je i apel za pomoć. 

"Ljudi, molim vas za malo pažnje, važno je! Dakle, sasvim sam slučajno od kolege glazbenika s kojim se još službeno nisam niti upoznala saznala da postoji neka osoba koja se služi mojim identitetom! Ta osoba pred neko je vrijeme putem e-maila **ivana.kind78@gmail.com**, služeći se korisničkim imenom **Ivana Ldnik** stupila u kontakt s dvoje glazbenika i dogovarala svirke s njima. Poslala im set-listu, izmišljala detalje o svirci, nudila angažmane u stalnoj postavi benda, a pritom tražeći da se sva komunikacija odvija putem spomenutog maila – jer Facebook vode 'neki drugi ljudi'. Na kraju, rekla bih očekivano, javlja glazbenicima da su svirke odgođene.", napisala je Ivana te dodala da moli sve da me obavijestite ih netko sa spomenute mail adrese netko kontaktirao. 

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
i njoj se raspala veza

LJUBAVNI ŽIVOT SILVIJE DVORNIK! Njezina majka filmskog je kritičara krajem rujna još uvijek zvala zetom!

Play ponuda

Više s weba