Play ponuda
Play ponuda
PJEVAČICA PROTIV STARLETA

Ivana Kindl popljuvala Nives i Simon(ic)u

U svom novom obraćanju javnosti mlada se pjevačica obrušila na prsate starlete koje ovih dana izdaju nove pjesme i uživaju u velikom dijelu medijskog kolača.

Image

ivana kindl ivana kindl

D.K./ 20.11.2008. u 14:05
Play ponuda

ZAGREB - Bilo je samo pitanje dana kad će netko od domaćih glazbenika javno istupiti i popljuvati starlete i ine koje pod medijskim povećalom kreću u glazbenu karijeru. Prva se ovih dana time počela baviti Ivana Kindl, koja se na svom blogu osvrnula na Simonu Gotovac i Nives Celzijus, prsate ljepotice koje pažnju privlače uglavnom privatnim ekscesima, a ovih dana javnosti prezentiraju svoje narodnjačke pjesme.

"Bivša starleta udana za nogometaša, ima dvoje djece i cijeloj naciji je serviran u prime timeu njen vulgaran spot, a o pjesmi da ne govorim. Dakle, ona time poručuje kako se treba ponašati udana žena s djecom?! Takva osoba prodaje knjige više od nekog književnika koji je cijeli život posvetio toj umjetnosti. WTF?!  Nemoral ispred morala - krasno", iskrena je Ivana Kindl na svom blogu.

Prije nekoliko tjedana Ivana se na istom mjestu osvrnula na veliki humanitarni koncert Lane Jurčević, a njezin je doživljaj cijelog projekta izazvao brojne negativne komentare forumaša. "Nisam ostala imuna na činjenicu da se premalo truda uložilo u pjevanje i zvuk. Bilo je previše falšanja od strane većine pjevača  i mislim da se na takve stvari treba više paziti jer ipak radi se o promicanju humanitarnog događaja glazbom i glasom", napisala je, a nakon burnih reakcija, stvar je pokušala popraviti dodatkom: "Žao mi je što su neki od vas pobrkali sve vezano za ovaj post. Grozno je i pomisliti biti zavidan na nečije humano djelo zbog jedne konstruktivne kritike. Oprostite što ne gledam površno na glazbu a danas očito nije bitno da li slikar zna slikati, glumac glumiti ili pjevač pjevati".

Mlada pjevačica je nedavno pred našim kamerama pobijedila strah od letenja, a prije nekoliko tjedana započela je novu klupsku sezonu u zagrebačkom Saxu. Osim toga, uskoro je očekuje izlazak novog live CD-a, točnije, snimke gospel koncerta kojeg je održala u kazalištu Komedija, a na kojem su joj se pridružili brojni vrsni glazbenici, poput Josipe Lisac i Valerije Nikolovske.

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
Na vrhu popularnosti

Gdje je nestala Petra Kovačević? Bila je velika glazbena nada, najavila prvi album, a onda joj se gubi svaki trag

Play ponuda

Više s weba