Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
'NOVA ERA'

Ivana Marić za RTL.hr o povratku na scenu: 'Trebalo mi je vremena da shvatim želim li to zaista još jednom sve prolaziti'

Glazbenica je odlučila uzeti pauzu od estrade, no kako se situacija s pandemijom smirila, ovo je idelano vrijeme za novi glazben uzlet o čemu je govorila za RTL.hr

Image
Foto: Tpmislav Miletić/Pixsell
A.Š./ 29.4.2022. u 20:00
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Glazbenica Ivana Marić nakon pet godina pauze objavila je novu pjesmu koju je predstavila na 69. Zagrebačkom festivalu. 'Kako je s njom' najavljuje jedno novo razdoblje ove simpatične glazbenice koja je karijeru započela u grupi Feminnem. Na neko se vrijeme odlučila povući iz estradnog svijeta kako bi se posvetila obiteljskom životu. No, sada više ne misli stati. U razgovoru za RTL.hr govorila je o svojim djevojčicama, novom 'početku' i pjesmi koja to najavljuje. 

Image
Foto: Tomislav Miletić/Pixsell
Image
Tomislav Miletić/Pixsell

Izvor: Tomislav Miletić/Pixsell

„Kako je vratiti se ponovno? Vrlo jednostavno. To mi je bio strateški plan. Posvetiti se obitelji i djeci, dok su djevojčice još malene. Da ne izbivam previše jer ovo je posao gdje jako često moraš biti na putu, u studiju, na koncertima, posao je više noćni. Trebalo je i meni vremena da uopće shvatim želim li to zaista još jednom sve prolaziti. I mislim da je taman neko pravo vrijeme došlo, smirilo se sve oko pandemije i osjećam se odlično i poletno. To je najbitnije“, rekla nam je Ivana Marić. Ipak, odlučila je kako se neće opterećivati trendovima, već će snimati ono što se njoj sviđa i puni srce...

„Ne najavljujem ja nikakvu novu eru, nisam ja Isus Krist. Moja nova era može biti samo po pitanju toga da ja sad stvarno želim raditi točno ono što osjećam, što volim, iza čega stojim. Pjesme koje ću moći pjevati i sada s nepunih 40 godina i sa 50, 60 , ako Bog da. Taj film me 'fura', rekla je Ivana. Priznaje kako je možda uzela medijsku pauzu, no i to je razdoblje za nju bilo kreativno. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

„Jako sam puno radila. I sa svojim bendom sam odradila dosta nastupa, pogotovo u tom periodu kada me nije bilo u medijima. Imala sam suradnji, studijskih snimanja, dueta. Uopće ne osjećam da mene nije bilo“, objasnila je. 

Upravo se čita

Image
Nataša, Mašan i Marko

Shrvani otac Miloš oprostio se od ubijene supruge i sinova: 'Anđeli moji, dolazim vam uskoro. Volim vas'

Kako je i sama rekla, ipak to nije bilo toliko intenzivno kao ranije, a najveći razlog je obitelj. Vita Marija je tinejdžerica, dok je Vera Monika u siječnju ove godine napunila četiri godine. Nas je zanimalo idu li i one maminim stopama?

„Moje djevojčice su apsolutno talentirane i muzikalne. Bilo je tu raznih faza - malo će plesati, malo će pjevati, pa žele u glazbenu školu pa ipak neće. Uglavnom, mislim da je bitno i kod mene i kod drugih roditelja da kod djece potičemo kreativnost i sve talente. Na posljednjem mjestu mi je na pameti da se bave ovim čime se ja bavim. Sigurno će pronaći svoj pravi put i ja ću im biti podrška što god to bude“ priznala je. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
A.Š./ 29.4.2022. u 20:00
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
S*KSI DAME

Pomama za prozirnim kostimom: Ana Gruica Uglešić i Snježana Schillinger 'furaju' isti badić kao JLo

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba