Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
WOW

Ivana Mišerić podigla temperaturu u izazovnom badiću, usporedili je s filmskim junakinjama: 'Maleficent u bikiniju'

Fotografije u badiću neizostavne su i ovog ljeta, a svojim se izdanjima pohvalila i Ivana Mišerić

Image
Foto: Instagram
A.Š./ 17.8.2022. u 19:15
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Radijska voditeljica Ivana Mišerić ne skriva kako uživa kada je na godišnjem odmoru. Sada se pohvalila fotografijom u badiću, a kako to uvijek bude kod nje, i ovoga puta je odabrala onaj sa šarenim uzorkom. Objavila je nekoliko fotografija, a vidi se kako je to bio opasan photosession. "Zid kao stvoren za fotografiranje", napisala je u opisu. I nije trebalo dugo da je mnogi pohvale u komentarima i između ostalog, usporede s filmskim junakinjama. "The Batman, novi nastavak žena mačka", "Maleficent u bikiniju", "posebna, predivna, ali nažalost ne moja", pisali su joj obožavatelji.

Nedavno se požalila kako se pakirala u posljednji trenutak pa je bez pola stvari otišla na godišnji odmor. "Nemam kaj za obući", napisala je, a očito da je zaboravila sve osim nekoliko kupaćih kostima koje je već predstavila na Instagramu. Vidi se kako uživa u društvu dečka Dražena Kovačevića, s kojim je inače razdvojena budući da žive na različitim adresama.

Nekoliko tjedana prije nego se uputila na odmor u Rovinj priznala je kako s psom prolazi pravu dramu. Njezina Frida nije bila dobro zbog čega su svakodnevno bile kod veterinara, no izgleda kako su, na sreću, uspjele riješiti dramu."Plakanje od sreće. 10 dana nije mahala repicom niti nosila igračku… Danas je bolji dan. Danas je dobar dan. Ne da se Frida, baš je borac, osjetljiva, a jaka. Oporavit ćemo se od rezanja, mučnina, vratiti apetit i kupati se u moru… dan po dan", napisala je Ivana na Instagramu prije nekoliko tjedana.

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
NA MODNE PISTE

Sjećate se nje? Tihana Zrnić dugo je izbivala iz javnosti, razlog je i ljubavni život, a sad se vratila

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba