Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
voditeljica nam otkrila

Ivana Mišerić zaključila je priču o zloglasnom parizeru: 'Nisam se pokajala zbog objave. Nije to ni krivica prodavačice''

"Nije problem okrajka parizera nego da se barem kaže 'Čujte, pri kraju je parizer' pa bih rekla, 'Okej, dodajte mi još malo' da se ima za sendvič, gablec", napisala je radijska voditeljica

Image
Foto: Karmen Poznić
L.K./ 4.11.2021. u 15:40
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Ni samoj radijskoj voditeljici Ivani Mišerić nije ni na kraj pameti bilo da će jednim Instagram Storyjem dobiti toliko pažnje na društvenim mrežama. Nakon objave sljedeće fotografije, pokrenula se rasprava. Ipak, to nije bio njezin cilj već reakcija kupaca na to da vam u trgovini prodaju kraj salame i je li to uopće prihvatljivo.

Tom prilikom Ivana MIšerić je za RTL.hr pojasnila što je htjela postići ovim Instagram Storyjem i fotografijom: "Čudi me i ne čudi da je parizer bila toliko čitana i komentirana vijest. Nakon svega što se događa danas u politici i situacije s pandemijom koronavirusa, ovo je zaista postala najkomentiranija vijest dana? Ne mogu vjerovati i doista, evo od srca želim da okrajak parizera bude najveća muka svima nama". 

Image
Foto: Instagram
Image
Instagram

(FOTO: Instagram)

"Nemam ništa protiv da to ljude zabavlja. To je banalna tema. Čak mi je i jasno da ljudi bacaju kontra argument", dodala je.

Ivana Mišerić je istaknula kako prije nije ostajala ravnodušna na situacije slične ovoj, no neke stvari su se očito promijenile. "Prije me je to ljutilo jer radim u novinarstvu i želim prije svega pomoći ljudima s pričama, a na kraju se ovakve stvari čitaju i zanimaju ljude", tvrdi radijska voditeljica.

Image
recite nam u anketi

Izvukla je deblji kraj! Ivana Mišerić vs. okrajak parizera - što biste vi na njezinom mjestu?

Image
recite nam u anketi

Izvukla je deblji kraj! Ivana Mišerić vs. okrajak parizera - što biste vi na njezinom mjestu?

U svakodnevnoj gunguli, jasno je kako svi tražimo kratki bijeg od svih briga, stresa, gužvi i meteža, ali izgleda kako, ne baš mali broj građana, nažalost krati vrijeme na krivi način. "Jasno je da se moramo maknuti od svega i da tražimo neki bijeg od svakodnevice, nekakvu razbibrigu. Pored toliko smiješnih videa na Instagramu i društvenim mrežama, kraj salame je postao problem. Nije problem okrajka parizera nego da se barem kaže 'Čujte, pri kraju je parizer' pa bih rekla: 'Okej, dodajte mi još malo' da se ima za sendvič, gablec. Stvar je da se to u Njemačkoj ne bi dogodilo. Riječ je o standardima nekakvim kod nas". 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

"Naravno, kontekst se gotovo u potpunosti izgubio jer je priča bila proširena u jutarnjem showu na radiju. Ipak, nastala je jedna tipična kavanska situacija", smatra Mišerić.

Ipak, nakon različitih rakcija na ovu objavu i komentara, ivani Mišerić nije nimalo žao zbog ove objave niti se kaje, a objasnila je i zašto tako misli. "Nisam se pokajala zbog objave jer to nije prvi put da se susrećem s ovakvim situacijama. Poštujem mišljenja svih, ali moj stav oko parizera nije imao lošu namjeru. Nije to ni krivica prodavačice. Isto tako, malo tko od nas išta kaže kada dobijemo krivu narudžbu ili lošu kavu, zagorene ćevape ili tako nešto", zaključila je radijska voditeljica.

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
izvanbračne aktivnosti

Dogovorila seks s neznancem, u krevetu je dočekao svekar!

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba